Loading
Sisältö
Login

Kyyhkyjen ja Sorsien retki Mannerlahteen

Kyyhkyjen ja Sorsien johtajat pttivt yhdist vhiset johtajaresurssit ja pit yhteisen retken.

Kyyhkyt ja Sorsat kokoontuivat Mannerlahdessa perjantaina ja se menikin ihmetellessä kuka oli retkelle osallistunut ja miten majoitutaan, kuka nukkuu missäkin. Perjantaina ehdimme myös vähän leikkiä ja tehdä iltapalaa, iltapalan jälkeen oli nukkumaanmenoaika.

Lauantaiaamuna aamuvirkuimmat vartiolaiset olivat tekemässä aamupalaa johtajien avustuksella. Olimme päättäneet suorittaa retkellä Ühistöö- merkin, joka on kehitysyhteistyöprojekti ja sen kohteena ovat naapurimaamme Viro ja sen erityislapset. Joten ohjelmassa oli tehdä taidetta ilman käsiä. Sen jälkeen ohjelmassa oli pukeutua lämpimästi, koska olimme menossa ulos ja ulkona oli yli kymmenen astetta pakkasta. Ulkona olimme pulkkamäessä, jonka jälkeen valmistimme lounasta trangiolla, söimme ja tiskasimme.

Kun oli saanut omat astiat tiskattua, oli vapaa-aikaa, jonka jälkeen rupesimme leipomaan sämpylöitä iltapalaksi. Sämpylätaikinan kohotessa olivat olympialaiset ja sitten leivottiin sämpylät. Sämpylät leivottuamme oli päivällisen aika.

Kun saunakamppeet olivat pakattu, oli aika lähteä saunaan. Ja löytyipä joukosta useampi innokas lumessatemmeltäjä. Saunomisten jälkeen jatkoimme vielä olympialaisia, jonka jälkeen oli iltapala ja nukkumaanmeno.Sunnuntaina aamupalan jälkeen lähdimme ulos leikkimään. Leikittyämme Pemua, Disney-nattaa, Keppiä sekä Pikkukakkosen postia lähdimme sisälle askartelemaan Viron ja Suomen lippuja.

Lounaan jälkeen siivosimme Mannerlahden ja sen jälkeen menimme ulos leikkimään ja laskemaan mäkeä. Sen jälkeen oli aika laskea lippu ja toivottaa kaikille hyvää kotimatkaa.
Kiitos kaikille retkelle osallistuneille.

Katariina Siivonen 04.02.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö