Loading
Sisältö
Login

Harrasta yhteistyötä Partiowikissä

Wikit ovat verkkosivustoja, joiden sisältöön käyttäjät voivat itse vaikuttaa. Partiolaiset kartuttavat partiotietoa !PartioWikissä. Sinäkin voit halutessasi osallistua talkoisiin.

"PartioWiki on vapaa ja ilmainen partiotietosanakirja, jota kuka tahansa, kuten sinä, voi muokata. PartioWiki etsii vielä muotojaan, joten lopullista muoto on vaikea ennustaa. Se riippuu meistä kaikista – myös sinusta!

PartioWiki on loistava työkalu, joka mahdollistaa meidän kaikkien partiolaisten tiedon levittämisen kaikille muille partiolaisille (ja tietenkin myös muille Internetin käyttäjille)." Näin kertoo !PartioWikin tervetuloa -sivu

Kolkankävijöiden ja Kolkka Jussin osalta olen jo hieman aloittanut lippukuntamme tietojen kerryttämisen. Tietoa on tosin vielä hyvin suppeasti. Sinä voit esimerkiksi jatkaa tästä. Hienoa olisi, jos vaikka saisimme ylläpidettyä historiikkimme tuolla PartioWikin Kolkankävijöitä käsittävällä sivulla. Vuoden 2008 viimeisessä Kolkka Jussissa taisikin olla historiamme alusta tähän päivään.

http://wiki.partio.net
http://wiki.partio.net/Kolkankävijät
http://wiki.partio.net/Kolkankävijät/Kolkka_Jussi

Huom Jotta pääse muokkaamaan sivuja PartioWikissä, tulee sinun luoda tunnus ja kirjautua sisään.

Joonas Suominen 15.02.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö