Loading
Sisältö
Login

Varsinainen kokous

Kolkankvijt Ry:n varsinainen kokous pidettiin Lemussa tiistai-iltana 24.2.2009.

Laskiaistiistaina järjestettyyn vuosikokoukseen osallistui vain 10 jäsentä, muut taisivat olla pulkkamäessä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Jussi Vienonen.

Vuosikokouksen asialistalla olivat perinteiseen tapaan kaikki sääntömääräiset asiat. Vuoden 2008 toiminta- ja talouskertomuksien hyväksyttiin hallituksen esittämänä. Kokousväki hyväksyi myös hallituksen työstämän toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2009 muutamin tarkennuksin.

Kokouksen asialistalla oli myös sääntömuutos, joka tuli tehtäväksi partio-ohjelman uudistusten sekä kunta- ja seurakuntaliitosten myötä. Lippukunnan sääntöjen kohtia 1§, 5§, 6§ ja 8§ muutettiin.

Kokouksessa valittiin myös lippukunnan hallitus vuosille 2009-2010. Hallitukseen valittiin Sari Korsimo, Helena Siivonen, Elina Vesterinen, Henna Pelkonen ja Marika Aulio. Lippukunnanjohtajana, hallituksen puheenjohtajana, jatkaa Eveliina Virtanen (2008-2009).

Lippukunnan hallitus ehdotti kokousväelle lippukunnan lippukunnan liittymistä Lounais-Suomen Partiopiiri Ry:n jäseneksi. Hyvän ja vilkkaan keskustelun, niin puolesta kuin vastaankin, päätteeksi päätettiin, että lippukunta hakee L-SP:n jäsenyyttä.

Eveliina Virtanen 25.02.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö