Loading
Sisältö
Login

Karhujen kanssa koloillassa

Askaisissa kokoontuu joka maanantai-ilta koloiltaan lauma nimelt Karhut.

Karhut-lauman kokonaisvahvuus on 18 sudenpentua ja kolme laumanjohtajaa: sudenpennut ovat reippaita askaislaisia 1.-3. luokkalaisia tyttöjä ja poikia, ja laumanjohtajina häärivät Irina, Ari ja Jarmo. Tiivistä tunnelmaa ja ääntä riittää siis Askaisten kololla joka maanantai.

10533-karhu4_p.jpg

Maanantai-iltana 2.3. kokoontui kololle 12 sudenpentua ja poikkeuksellisesti neljä johtajaa, kun koloiltaan vierailulle oli tullut lpkj. Ääntä ja vilinää ei kyllä tästä koloillasta puuttunut, kuten ei yleensäkään, kertoivat laumanjohtajat. Koloilta aloitettiin leikillä, jossa piirissä istuen sormusta kuljetettiin langassa eteenpäin huomaamattomasti. Keskellä ollut vapaaehtoinen yritti arvata kenen kädessä sormus milloinkin oli piilossa. Piilottelu sujui aina hyvin, kunnes somus kilahti pöytään ja paljasti sijaintinsa..

Muutaman kierroksen jälkeen jakauduttiin neljään ryhmään: kevät, kesä, syksy ja talvi. Laumanjohtajien jakamat lehdet ja sakset saivat kyytiä, kun tehtäväksi annettiin leikellä lehdistä kuvia tiettyyn vuoden aikaan sopivista vaatteista ja asusteista. Kuvat liimailtiin julisteiksi ja lopuksi tuotokset esiteltiin muille ryhmille. Oletkos koskaan ajatellut, että talvellakin voi käyttää uikkareita jos harrastaa avantouintia?

Koloiltaan mahtui vielä uusintakierros sormusleikkiä ja sitten olikin jo lopetuksen ja sisaruspiirin aika. Vielä ennen kotiinlähtöä jaettiin lappuja ensi viikon sudaripulkkailuillasta sekä ensi kesän piirileiri Reilasta. Ja vain yhdet laput jäivät eteiseen, muut sudenpennut muistivat ottaa ne mukaansa!

Näin siis touhusivat Askaisten Karhut tällä viikolla koloillassaan. Mikäli kiinnostaa muidenkin koloiltojen kuulumiset, tälle jutulle seuraa jatkoa ainakin seuraavasti: Kyyhkyt 10.3, Siilit 18.3. ja Puput 23.3.

Eveliina Virtanen 02.03.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö