Loading
Sisältö
Login

Johtajakokous Askaisten kunnantalolla

Kolkankvijiden maaliskuun johtajiston kokous, eli jofu, pidettiin sunnuntaina 8.3.2009 Askaisten kunnantalolla.

Kokous avattiin palkitsemalla Irina tarjoutumisesta kokouksen pullien leipomisesta ja Antti paikkaideasta. Onnea!:)

Kuultiin sudenpentu-, seikkailija-, tarpoja, samoaja- ja vaeltajaikäkausien ryhmien kuulumisia. Sudenpennut ovat mm. menossa pulkkamäkeen keskiviikkona 11.3., jos säät sallii. Seikkailijoilla ja tarpojilla on tavoitteena tehdä ainakin yksi retki keväällä ryhmää kohti. Samoajien pulkkailuretki on pidetty ja vaeltajien järjestämä vaeltajakahvila saa jatkoa huhtikuun alussa.

Lippukunnan hallituksen tekijät muuttuneet varsinaisessa kokouksessa. Hallitus pitänyt järjestäytymiskokouksensa ja jakanut sihteerin, rahastonhoitajan, sudenpentuikäkauden ikäkausivastaavan, seikkailija- ja tarpojaikäkausien ikäkausivastaavan sekä samoaja- ja vaeltajaikäkausien ikäkausivastaavan tehtävät uusille hallituslaisille.

Tulossa paljon jänniä tapahtumia kevään ja kesän aikana kaikille ikäkausille. Mm. REILA ja HuHu -leirien infot ti 10.3. klo 19 Lemun kololla. Sudenpennuille tulossa sudenpenturetki ja sitä vanhemmille kevätretki. Paraatiin osallistumme toukokuun alussa.

KolkkaTalkoot suunnitteilla. Lippukunnan kalustoa ihmeteltiin, tiedotusta pohdittiin ja koulutusta tarjottiin sekä taloutta läpikäytiin. Seuraava kokous pidetään toukokuussa.

Kiitos kaikille läsnäolijoille ja Irinalle vielä erityiskiitokset ihanista pullista. :)

Helena Siivonen 09.03.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö