Loading
Sisältö
Login

Kartuta kisakokemustasi Kevätretkellä

Kevätretki on tarkoitettu seikkailijoille, tarpojille ja samoajille. Luvassa on mukavaa ja partiomaista ohjelmaa. Lisäksi retken ohjelmaan kuuluu osallistuminen Kaarinassa järjestettäviin partiotaitokilpailuihin.

logo%20new%20yorkk%20v%C3%A4ritetty%20netti.gif

Retkelle lähdetään perjantaina 26.4. ja viikonlopun ohjelma koostuu mukavasta yhdessäolosta ja partiohenkisestä ohjelmasta Kolkankävijöiden kesken. Retki huipentuu Lounais-Suomen partiopiirin partiotaitokilpailuihin, jossa törmää varmasti myös muihin piirimme partiolaisiin.

New YoRKK 09 on RajakivenKiertäjien ja Rantakaarinoiden järjestämä kevätmestaruuskilpailu kaarinassa. Kilpailureitin pituus ei päätä huimaa ollessaan vain 5 kilometriä ja maastoltaan se on helppokulkuinen. Kisa siis soveltuu myös aloitteleville vartioille.

Kilpareitin varrelle on sijoiteltu rasteja, joissa kilpavartiot pääsevät osoittamaan taitonsa. Vaikkei taidoistaan olisikaan niin varma, rastien ohjelma on varmasti mukavaa puuhastelua ja kisoista muodostuu varsin mukava päivä. Ei siis tarvitse olla ykkössija mielessä, kun kisoihin lähtee. Kisoihin voi lähteä pitämään hauskaa partiokavereiden kanssa leppoisella kisamielellä.

Nyt siis samassa paketissa mukavaa partiotoimintaa oman lippukunnan parissa sekä hauskaa kisafiilistelyä

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet näet Kevätretki09 tapahtumasivulta

Voit myös lukea New YoRKK:n kisakutsun. Huomioithan, että ilmoittautumiset hoituvat keskitetysti Kolkankävijöiden kautta. Kolkankävijät huolehtii kisavartioiden osallistumismaksuista. Noudata siis Kevätretki09 ilmoittautumisohjetta.

huom Viimeinen ilmoittautumispäivä (VIP) on jo 6.4.

Joonas Suominen 22.03.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö