Loading
Sisältö
Login

Vaeltajakahvila jrjestettiin jo toisen kerran

Vaeltajakahvila on vaeltajille ja johtajille tarkoitettu kohtaamispaikka. Vaeltajakahvila on paikka kuulumisten vaihtoon ja keskusteluun ilman virallisuuksia.

normal_vaeltajakahvila.JPG

Vaeltajakahvilassa kahvipyt notkui herkuista


Eiliseen vaeltajakahvilan osallistujat mahtuivat pienen pöydän ääreen, joka pursui herkkuja ja leivonnaisia. Vaeltajakahvilaan ei ollutkaan toivotun kaltaista yleisöryntäystä, josta seurasi, että pieni osallistujajoukkomme joutui ahtaamaan masuihinsa herkkuja muidenkin edestä.

Vaeltajakahvilan teemana tällä kertaa oli peli-ilta. Pelejä vaeltajakahvilaan ilmaantuikin, mutta jäivät ne pöydälle odottelemaan parempia pelihetkiä. Ilta kului naureskelun ja rupattelun merkeissä, kun muistelimme menneiden aikojen tapahtumia sekä Maaretin selostaessa tonttufarmipelin kulkua.

Vaeltajakahvilan jatkeeksi oli sovittu tiedotus- ja lehtikokous. Perehdyimme tiedotuksen nykytilaan ja katsastimme tulevan Kolkka Jussin suunnitelmat läpi.

Innolla jäänkin odottelemaan seuraava vaeltajakahvilaa, jossa toivon mukaan törmäisin useampaan vaeltajaan ja johtajaan.

Joonas Suominen 04.04.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö