Loading
Sisältö
Login

Partioviikko on täällä taas!

Partioviikolla partiolainen näkyy - partioviikon aikana on tapana käyttää partioasua tai vähintään partiohuivia koulussa ja työpaikalla. Partioviikkoa vietetään aina sillä viikolla, jolle Pyhän Yrjön päivä osuu eli 23.4.

20061214140012.jpg

Kolkankävijät järjestää partiolupauksenantotilaisuus ja Partiomessun Yrjön Päivänä 23.4.2009 klo 18.00 Lemun Kirkossa. Tervetuloa kaikki partiolaiset ja vanhemmat, sisarukset ja sukulaiset! Tilaisuus on avoin kaikille, järjestetään yhteistyössä seurakunnan kanssa ja kestää noin tunnin. Tarkempaa tietoa tapahtuman sivulta

Partioviikon päätteeksi Kolkankäivjöiden seikkailijat ja sitä vanhemmat partiolaiset lähtevät retkeilemän Kevätretken merkeissä. Retki ja koko partioviikko huipentuu partiotaitokilpailu New YoRKK:iin. New YoRKK on piirimme kevätmestaruuskilpailu, jonne on ilmoittautunut 79 vartiota.

Suomen Partiolaiset tiedottaa, että tänä vuonna partioviikkoa vietetään aivan uudessa ympäristössä. Nuorten suosimaan Habbo Hotelliin aukeaa viikoksi virtuaalikolo. Virtuaalikololla käy viikon aikana kaksi VIP-vierasta: Rap-artisti Signmark sekä seikkailija Poppis Suomela. Viikon aikana voi myös osallistua ”Paras partiojäynä” -kirjoituskilpailuun.

partio.fi:n uutisia aiheesta

Joonas Suominen 19.04.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö