Loading
Sisältö
Login

Lippukunnan retkeilykalusto sai uuden varaston

Lemussa on talkoiltu lippukunnan varaston muuttamisteksi kahden viikon ajan.

lemunkolo.jpg

Lemulaiset ryhmt ovat kokoontuneet Wanhalla Oskarilla viime vuodet. Nyt lippukunnan retkeilyvarusteet siirtyivt saman katon alle.

Lippukunnan retkeilykalusto on siirretty Wanhan Oskarin varastotilaan maanantai ja tiistai-illan aikana. Nyt kalusto on samassa rakennuksessa, jossa lemulaiset ryhmät viikottain kokoontuvat.

Tällä hetkellä lippukunnan koko kalusto löytyy uudesta varastosta Wanhalta Oskarilta. Kanootit ja jollat ovat väliaikaissäilytyksessä erään johtajamme autotallissa. Kesän aikana kanootit tullaan siirtämään uuteen varastoon, joka mitä todennäköisemmin sijoittuu Askaisiin.

Lippukunta sai kylmävarastotilaa jokunen aika sitten Wanhan Oskarin yläkerrasta ja varaston kunnostaminen aloitettiin marraskuussa 2008, jolloin uuteen varastoon siirrettiin osa kalustosta. Nyt viimeisen kahden viikon aikana varastoon nikkaroitiin iso määrä hyllyjä, jotta loputkin tavarat saatiin mahdutettua uuteen varastoon.

normal_20081102-125454_Joonas.jpg

Uusi varasto remontissa marraskuussa 2008. Toukokuussa 2009 varastossa on hyllyt tynn tavaraa.

Tähän asti varastonamme on toiminut Lemun Pappilan piharakennus, mutta Pappilan kunnostustöiden myötä se päätettiin purkaa. Tämä samainen rakennus on toiminut Kolkankävijöiden ensimmäisenä kolona 90-luvun puoliväliin asti.

Kiitokset kaikille talkoisiin osallistuneille johtajille, vartiolaisille, sudenpennuille ja vanhemmille!

Eveliina Virtanen 09.05.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö