Loading
Sisältö
Login

Kesn piirileirit lhenevt

Kesll yli 40 kolkankvij osallistuu Lounais-Suomen Partiopiirin piirileireille Reila09 ja Huhu09.

HuHun alkuun on enää 5 yötä

HuHu09 on Lounais-Suomen Partiopiirin ensimmäinen samoajille suunnattu partioleiri, jonka järjestäjät ovat pääasiassa vaeltajia. HuHulle on tulossa yhteensä yli 300 samoajaa ja vaeltajaa. Leirin tavoitteena on, että samoajat saavat osallistua omalle ikäkaudelleen suunnatulle partioleirille ilman vastuuta nuoremmista.

HuHulle on on lippukunnastamme lähdössä samoajia Karhuista ja Apinoista: Anniina, Katri, Sanni, Teresa, Erika ja Johanna suuntaavat ensi keskiviikkona kohti uusia seikkailuja ja Sauvon Ahtelaa. Mukaan lähtee myös samoajien ikäkausivastaava Henna.

Reila09 kokoaa kaikki ikäkaudet yhteen

Reila 09 on Lounais-Suomen Partiopiirin ensimmäinen piirileiri. Se järjestetään Pyhärannan Reilassa, Rauman kupeessa 29.7.-6.8.2009. Reilalle on ilmoittautunut jo lähes 3400 leiriläistä, joista täysi-ikäisiä johtajia ja vaeltajia lähes 700.

Kolkankävijöistä leirille lähtee 9 sudenpentua, 9 seikkailijaa, 13 tarpojaa, 2 vaeltajaa ja 4 aikuista. Kolkankävijät kuuluvat leirillä Japetus-nimiseen alaleiriin, ja ovat samassa savussa Alastaron Jyvästen kanssa.

Leiriä odotellessa voi vaikka käydä katsastamassa viimeisimmät leirikuulumiset leirin nettisivuilta: http://www.reila09.fi/.

Eveliina Virtanen 29.05.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö