Loading
Sisältö
Login

Leirikirje Reilailijoille

Reila lähestyy ja nyt vihdoin meillä on antaa teillekin asti lisätietoa leiristä!

link=
Reila on vuoden suurin partioleiri: kaikkiaan 3500 leiriläistä on ilmoittautunut leirille, joista täysi-ikäisiä johtajia ja vaeltajia yli 700 osaavaa leirintekijää.

Kolkankävijöistä mukaan on lähdössä yhteensä 9 sudenpentua, 8 seikkailijaa, 13 tarpojaa ja 5 johtajaa. Meidän alaleirimme nimi on Japetus ja savumme nimi on Ceres. Kanssamme samassa savussa on lippukunta nimeltään Alastaron Jyväset sekä lisäksi saamme kunniakkaan tehtävän ottaa savuumme myös kansainvälisiä tuulia, eli Cerekseen majoittuu myös 11 saksalaista ja 2 hollantilaista partiolaista.

Toivottavasti jokainen on saanut kotiinsa Reila kirjasen: Repolainen. Siitä löytyy kaikenlaista tuiki tärkeää, muun muassa varusteluettelo. Leiriläisen kirjan varusteluetteloa on myöhemmin täydennetty, ota mukaasi myös puukko. Muistathan nimikoida (nimi ja lippukunta) kaikki tavarasi!

Leirille voi ottaa mukaan pienen määrän herkkuja ja hieman käteistä rahaa. Kännykät suositellaan jätettäväksi kotiin, sillä latausmahdollisuutta ei ole ja katoamis- ja kosteusvaara on olemassa. Meillä johtajilla on kännykät mukana, joista saa kiinni tarvittaessa.

Reilan nettisivuilta löytyy paljon ajankohtaista asiaa, kannattaa käydä katsomassa!

Kyyditykset leirille:

  • Keskiviikkona 29.7.2009 kokoontuu Tarpojat Lemun paloaseman pihalle klo 09.15
  • Torstaina 30.7.2009 kokoontuu Sudenpennut Lemun paloaseman pihalle klo 08.15
  • Sunnuntaina 2.8.2009 kokoontuu Seikkailijat Askaisten kaupalle klo. 11.30

Paluukyydit:

  • Sunnuntaina 2.8.2009 palaa Sudenpennut Lemun paloaseman pihaan klo. 18.00
  • Torstaina 6.8.2009 palaa Tarpojat ja Seikkailijat Lemun paloaseman pihaan klo. 15.30

Vierailupäivä:
Leirin yleinen vierailupäivä tarpojien, samoajien, vaeltajien, johtajien ja muiden aikuisten läheisille on sunnuntaina 2.8.2009. Vierailupäivään on ilmoittauduttu etukäteen. Vierailupäivänä kaikkien omien autojen pysäköintialue on Raumalla Äijänsuon urheilukeskuksen parkkikentällä, Hankkarintie, Rauma. Muualle ei pidä pysäköidä. Vain tältä pysäköintialueelta on kuljetus leirille. Vierailupäivänä leiriportille/leirialueelle ei voi ajaa henkilöautolla!
Vierailupäivän ohjeet ja ajo-ohjeet

Innokkain leiriterveisin,
Elina Pelkonen, Eveliina Virtanen ja Sari Korsimo

Lisätiedot ennen leiriä ja leirin aikana Sarilta.

Eveliina Virtanen 18.07.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö