Loading
Sisältö
Login

Kaikki on Reilassa!

Reila-leirilisten kuulumisia voi seurata leirin nettisivuilta.

Reilan nettisivut kertovat kuulumisia leiriltä

Leirin nettisivut kertovat viimeisimmät kuulumiset leiriltä. Voit myös mm. fiilistellä leirilaulun tahdeissa, katsella kuvia leiriltä ja virittäytyä mukaan oikeaan leiritunnelmaan!

Leirilehti Reila-Mail ilmestyy Reila-leirillä iltapäivisin - todellinen iltapäivälehti siis. Reila-Mail on ulkoasultaan seinälehti ja se toimitetaan noin 40 ilmoitustaululle ympäri leiriä. Lehti on kotiväen luettavissa myös Reila-netissä vielä ilmestymispäivänsä aikana, lue siis Reila-Mail!

00000534_Reilalogo_Ymp_color.JPG

Leiriläisille voi lähettää postia

Leirille voi lähettää postia osoitteella:
Reila 09
Japetus/Ceres/Kolkankävijät
Leiriläisen nimi
Soukontie 61
27340 Reila

Leirin aikana leiriläiselle voi lähettää viestin myös nettisivujen kautta Leiriviesti-lomakkeella. Viesti siirtyy sähköpostina leirille, jossa se vastaanotetaan, tulostetaan ja lajitellaan leirin sisäiseen postinkäsittelyyn. Viesti toimitetaan leiriläiselle leirin sisäisessä postinjakelussa avoimen postikortin tavoin.

Sudenpennut (7-9 -vuotiaat) lähtevät leiristä kotimatkalle jo sunnuntaina 2.8.2009, joten heidän viestinsä pitää lähettää viimeistään lauantaina 1.8. iltapäivällä. Seikkailijat (10-12 -vuotiaat) puolestaan ovat leirillä sunnuntaista torstaihin 2.-6.8.2009.

Eveliina Virtanen 28.07.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö