Loading
Sisältö
Login

Reila on nyt onnellisesti ohi!

Löytöretki päättyy, kettu kotiin palailee...

Reila09_Marikki_Impivaara_064.JPG?imgmax=800

Sudenpennut Viivi ja Siiri näyttävät mallia pussihyppelyssä. Kuva: Reilan tiedotus


Piirileiri Reilalla leireili viimeisimpien yhdeksän päivän aikana yhteensä 35 kolkankävijää. Suurin osa Kolkankävijöistä majaili leiripäivät Japetus-alaleirin Ceres-savussa, jota asutimme yhdessä Alastaron Jyvästen kanssa. Lisäksi olimme saaneet savuumme yhden hollantilaisen partiotytön, Maijan, joka puhui myös suomea ja leireili tarpojiemme kanssa kaikki yhdeksän päivää. Leirielämäämme Ceres-savussamme rikastutti myös 12 saksalaista samoajaa, vaeltajaa ja aikuista.

Reilalla sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat pääsivät kiertelemään ohjelmapisteillä ympärimaailmaa: Japani, Åland, Madakasgar, Välimeri, Lähi-Itä, Grönlanti, jne. Reilalla järjestettiin myös piirin ensimmäiset seikkailija- ja sudenpentukisat. Sudenpentukisoihin osallistui 184 pentuetta ja Kolkankävijöistä mukana oli Kolkan Pingviinit -pentue. Seikkailijakisoihin puolestaan osallistui noin 170 vartiota ja lippukunnastamme mukana oli kaksi vartiota: Mötöt (Elene, Veera, Meri ja Ida) ja Kuutit (Nelli, Anna, Lotta ja Samuli). Kisojen tulokset luettavissa myöhemmin täällä.

Reila saatiin päätökseen, mutta leirin purku leirialueella jatkuu yhä. Me leirillä olleet lähijohtajat odottelemme lisäksi edelleen tietoa, milloin lippukunnan teltat yms. varusteet palaavat Lemuun ja pääsemme taas tosi toimiin ja purkamaan loput tavarat. Ja varmasti yhden jos toisenkin leiriläisen kotona pesukone pyörii...

Kuvia ja videoita leiriltä
Leiriblogi

Eveliina Virtanen 07.08.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö