Loading
Sisältö
Login

Lauluja ja lettuja iltanuotiolla

Kolkankvijiden partiosyksy aloitettiin iltanuotiolla yhteisesti isolla porukalla.

normal_20080419-145024-joonas.jpg

Kolkankävijät vanhempineen kokoontuivat Lemussa Mäntylään iltanuotiolle sunnuntai-iltana 6.9.2009. Iltanuotio kokosi ympärilleen yli 70 osallistujaa. Iltanuotiolla laulettiin, leikittiin ja kisattiin tv-ohjelmien innoittamina. Ohjelmaa iltanuotiolle oli suunnitellut mm. tarpojavartio Sorsat. Iltanuotion päättettiin sisaruspiiriin, jonka jälkeen vuorossa oli herkullisten lettujen paistoa!

Iltanuotiolla julkistettiin myös metsäkisan voittajat; ahkerimmin viime toimintakauden aikana ovat retkeilleet Kyyhkyt, Sorsat ja Apinat, jotka ansiokkaasti voittivat omat sarjansa. Johtajien henkilökohtaisen sarjan kiertopalkinnon eli metsäpeikkopestin itselleen sai Marika Aulio. Onnittelut voittajille! Loput kisatulokset ilmestynevät lähipäivinä nettisivuille.

Partiotoiminta on nyt siis syksyn osalta alkanut Lemussa ja Askaisissa. Sudenpentujen, seikkailijoiden, tarpojien ja samoajien viikottaiset kokoontumiset ovat siis alkaneet ja ryhmien kokoontumisajat ja ryhmänjohtajat löytyvät tlt. Lemussa eka luokkalaisten uusi lauma aloittaa toimintansa lokakuussa, tiedotetta koteihin on asiasta tullut koulun kautta.

Partiosyksyyn mahtuu paljon partiotoimintaa ja retkiä. Seuraavan kerran kuukauden päästä koko lippukunta lähtee retkeilemään samana viikonloppuna, sillä 9.-11.10. seikkailijat, tarpojat ja samoajat syysretkeilevät koko viikonlopun ja samana lauantaina 10.10. sudenpennut viettävät Lemussa liikennepäivää. Toimintarikasta partiosyksyä kaikille!

Eveliina Virtanen 07.09.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö