Loading
Sisältö
Login

Woomal toimintaviikko 21.-27.9.2009

Woomal on Suomen ja Senegalin partiolaisten vlinen kolmevuotinen kumppanuushanke, joka on alkanut kevll 2009. Hankkeen nimi on wolofin kielt ja tarkoittaa kehityst.

Woomal-hankkeen myötä lippukunnat saavat konkreettisia välineitä kansainvälisyyskasvatukseen. Samalla kerätään varoja Senegalissa toteutettavaa kehitysyhteistyötä varten. Hanke edistää kestävää kehitystä Senegalissa organisoimalla ympäristökasvatusta sekä järjestämällä mikroluottoja ympäristöllisesti kestäville pienyrittäjyyshankkeille.

loader.aspx?id=15359b54-1576-4cd5-8a02-8134384401a7

Woomal-toimintaviikon ohjelmakalenteri

Toimintaviikolla 21.-27.9.2009 Woomal-aktiviteetit tulevat tutuiksi lippukunnissa. Toimintakalenterin vaakariveillä on ikäkaudet sudenpennusta aikuisiin ja pystyriveillä viikonpäivät maanantaista sunnuntaihin. Tee joka päivä vähintään yksi oman ikäkautesi aktiviteetti, jolloin pääset ompelemaan hienon hihamerkin partiopaitaasi merkiksi aktiviteettien tekemisestä!

Toimintaviikon tarkoituksena on toteuttaa kehitys- ja kansainvälisyyskasvatusta helpolla ja hauskalla tavalla sekä auttaa partiolaisia tekemään Woomal-aktiviteetteja. Tee joka päivä vähintään yksi aktiviteetti oman ikäkauden kohdalta. Monia aktiviteeteista voi sellaisenaan soveltaa partio-ohjelman eri kohtiin.

Lähde: Suomen Partiolaiset

Lisätietoja:
Woomal
Toimintaviikko
Ohjelma ikkausittain
Siisti Savanni
Woomal esittely YouTubessa

Eveliina Virtanen 19.09.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö