Loading
Sisältö
Login

Talkoilua

Keskiviikkoiltana oli jälleen vuorossa varainkeruutalkoilua.

normal_20070614-192230-jugga.jpg

Talkoovaroja käytetään mm. suurleirien leirimaksujen tukemiseen. Viime kesän leireille Reilalle ja HuHulle osallistui iso joukko jäseniämme, ensi kesänä on vuorossa Kilke. Kuva muutaman vuoden takaiselta Tammileiriltä.

Keskiviikkoiltana yhdeksän aikaan 10 partiolaista ja 2 apuria suuntasi matkansa ruokakauppaan. Ei kuitenkaan ostoksille, vaan talkoisiin. Vastassa oli kaupan henkilökuntaa ja 8 000 uutta hintalappua. Hommana oli vaihtaa hintalaput muuttuneen elintarvikkeiden verotuksen vuoksi. Lappuja ja viivakoodeja siis riitti. Homma sujui kuitenkin kivuttomasti ja kotiin suunnattiin noin puoli yhden jälkeen yöllä. Kiitos talkooväelle!

Lippukuntamme toiminnan rahoitus on kautta aikojen järjestetty suurelta osin talkoovoimin. Tekemällä talkootyötä vältämme erilaisten rahankeruutuotteiden myymistä, poikkeuksena partiolaisten adventtikalenteri. Talkoovarojen avulla pystymme ylläpitämään laadukkaita ja hyväkuntoisia retkeilyvarusteita sekä järjestämään retkiä ja leirejä. Kaikki kerätyt varat käytetään toiminnan tukemiseen: kalustohankintoihin, jäsenistön koulutukseen, retki- ja leirimaksujen alentamiseen sekä tietenkin viikoittaisen toiminnan ylläpitämiseen.

Seuraavat varainkeruutalkoot järjestetään 28.12.2008 klo 16:00 alkaen. Lisätietoa luvassa myöhemmin.

Eveliina Virtanen 02.10.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö