Loading
Sisältö
Login

Partiolaisten adventtikalenterit ovat taas myynniss

Partiolaisten adventtikalenteri on siivittnyt suomalaista joulunodotusta jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Kampanja on trke tuki partiolaisille ja sit myyvt kaikki partiolaiset 7-vuotiaista sudenpennuista lhtien. Suurin osa myyntituotosta j paikallisten lippukuntien toiminnan tukemiseen. Adventtikalenterin hinta on 6 euroa.

loader.aspx?id=26621930-1430-4e89-b0c9-ec1dbf89c1d3

Adventtikalenteri on suomalaisten partiolaisten merkittävin varainhankintamuoto. Kalentereita myyvät paikalliset lippukunnat, joille myös suurin osa myyntituotoista menee. Myyntiaika on lokakuusta marraskuun loppuun. Isot ja pienet partiolaiset myyvät kalentereita muun muassa ovelta ovelle, kadulla ja erilaisissa tapahtumissa.

Erityisen adventtikalenterista tekee se, että ensimmäinen kalenterinluukku avataan aina ensimmäisenä adventtina, vuonna 2009 siis 29. marraskuuta. Kalenterin kääntöpuolelta löytyy joka joulu uusi joulutarina ja tietoa partiotoiminnasta.

Adventtikalenteri on siivittänyt suomalaista joulunodotusta jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Ensimmäinen partiolaisten adventtikalenteri tuotiin markkinoille syksyllä 1947. Vuosikymmenten saatossa se on voittanut pysyvän sijan suomalaisten jouluperinteessä ja sydämissä.

Lähteet ja lisätiedot partiolaisten adventtikalenterista: www.partio.fi/adventtikalenteri
Lisätiedot lippukunnan kalenterimyynnistä ryhmänjohtajilta tai Hanna Vesteriseltä

Eveliina Virtanen 02.11.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö