Loading
Sisältö
Login

Halloweenia ja Jofua.

Lippukunnan johtajisto kokoontui sunnuntai-iltana 1.11. Lemuun johtajiston kokoukseen eli tuttavallisemmin jofuun. Eik halloweenia oltu todellakaan unohdettu!

Jofun asialistalla oli tällä kertaa pääasiana toimintasuunnitelma ja talousarvio 2010, joita ikäkausiosastot ja hallitus olivat kokoukseen mennessä osaltaan jo työstäneet. Ensi vuonna partioliike täyttää 100 vuotta suomessa, ja me Kolkankävijätkin olemme juhlinnassa mukana. Ennen juhlavuotta tämän vuoden puolella on kuitenkin vielä partiolupauksenantotilaisuus Itsenäisyyspäivänä Askaisten kirkossa ja varainkeruutalkoilua 28.12. Raisiossa. Ensi vuoden tapahtumia ja tarkempaa tietoa ilmestynee lähiaikoina tänne nettisivuille.

Halloween kokoukseen ilmestyi noitia ja velhoja. Olipa yksi vankikarkurikin paikalle eksynyt. Tarjolla oli veriboolia hiirillä höystettynä, sisälmyspizzaa sekä maksahyytelökakkua hämähäkeillä. Nam. Antimista nautittiin hämärässä kynttilänvalossa. Kurpitsamaista kuvamateriaalia ilmestynee myöhemmin nettisivuille, jos uskallat kurkata!

Eveliina Virtanen 06.11.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö