Loading
Sisältö
Login

Vilinää vilskettä, helinää helskettä...

Askaisissa vietettiin kaikkien sudenpentulaumojen yhteisiä joulujuhlia.

Maanantainailtana 7.12. kaikki sudenpennut johtajineen kokoontuivat Askaisten seurakuntalolle joulujuhliin. Sudenpentuja paikalla oli 30, akeloita 9 sekä muita isompia ja pienempiä vierailijoita 5. Lisäksi paikalle tuli ihan oikea joulupukki!

normal_20091207-184524-eveliina.jpg

Innokkaimmat sudarit eivät pysyneet tuolillaan odotellessaan herkullisia joulupipareita.

Joulujuhlaan kuuluivat joululaulut leikkeineen. Joulunäytelmämme näyttelijät olivat estyneet tulemasta paikalle, mutta reippaat sudenpennut esittivät meille joulunäytelmän haltijoiden ja metsäneläinten jouluyön tanssista. Saimme myös nauttia herkullisia joulupipareita mehun kera.

Tämän vuoden aktiivisimmat kalenterimyyjät palkittiin kunniakirjalla. Eniten kalentereita myi Ida-Maria Pupuista (36 myytyä kalenteria), toiseksi sijoittui Viivi S Kyyhkyistä (25 myytyä kalenteria) ja kolmanneksi Emilia Kyyhkyistä (20 myytyä kalenteria).

Kun ilta läheni loppuaan, saapui ovesta sisään joulupukki! Pukilla oli lahjasäkki tai navigaattori mennyt sekaisin, sillä lahjasäkin lahjoista oli vain ruotsalaisia nimiä. Mutta huh, kylläpä sieltä löytyi sudenpennuillemmekin paketit.

Ilta päätettiin joulusatuun ja sisaruspiiriin. Oli aika lähteä kotia kohti. Rauhaisaa joulunodotusta!

Kuvia sudenpentujen joulujuhlasta

Eveliina Virtanen 07.12.2009

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö