Loading
Sisältö
Login

Uusi vuosi aloitettiin johtajiston kokouksella

Heti vuoden alkuun oli perinteiseen tapaan vuorossa johtajiston kokous. Sunnuntaina 10.1.2010 kokousteltiin muutamia tunteja Askaisten srk-talolla.

Ensimmäisenä kokoustettiin ikäkausijohtajien voimin eli paikalla oli kaikkien ryhmien edustajina akeloita, sampoja sekä tarpoja- ja samoajaluotseja. Ryhmien kuulumisten lisäksi laskettiin viime vuoden toimintaa tilastoiksi ja suunniteltiin vähän tulevaa kevättä. Tulevan kevään tapahtumiin kuuluu mm. 19.- 21.3. Seikkailijoiden ja tarpojien kevätretki sekä 21.- 23.5. Sudenpentujen kevätretki. Sudenpennut lähtevät perinteiseen tapaan pulkkailemaan Hirvensaloon tänä vuonna tiistaina 16.2.

Jofussa eli koko johtajiston kokouksessa tarkistettiin lpk:n pestijako, valmistauduttiin vuosikokoukseen ja suunniteltiin lippukunnan kevättä. Lippukunnan johtajatehtäviä ei useita päästy kierrättämään, mutta mainittakoon, että lippukuntalehtemme uudeksi päätoimittajaksi valittiin Anna Oikarinen. Seuraava lehti ilmestynee maaliskuussa. Lippukunnan kevään tapahtumiin mahtuu mm. 7.2. Metsäkirkko sekä partioviikolla järjestettävä 22.4. Yrjönpäivän tilaisuus ja 25.4. Partioparaati.

Eveliina Virtanen 11.01.2010

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö