Loading
Sisältö
Login

Kohti Kilkettä

Kilkkeen alkuun on 77 päivää.

Ohjelmaa ja suurleiritunnelmaa

kilke-banneri_125x125.png
Kilke on ensimmäinen Suomen Partiolaisten suurleiri, jossa uudet ikäkaudet ja uusi ohjelma ovat totta. Tarpojien, samoajien ja vaeltajien ohjelma rakentuu neljän ohjelmalaakson; maa, tuli, vesi ja ilma ympärille. Lisäksi tarpojien ja samoajien ohjelmaan kuuluu haikki Evon retkeilyalueella. Luvassa on myös viisi ikimuistoista koko leirin kokoontumista, avajaiset, iltanuotio, ekumeeninen jumalanpalvelus, Woomal-palvelutempaus ja päättäjäiset.

Suunta kohti Raffun Rumbakaarta

Kolkankävijät asustelee Raffu-alaleirissä kylässä nimeltä Rumba. Savumme sijaitsee Rumbakaarella ja kanssa-asukkeinamme samassa savussa ovat Mietoisten Kolopuutintit, Maskun Hemmingin Tyttäret ja Pojat sekä porilaiset Ruoripojat. Savussamme telttailee yhteensä 64 leireilijää. Savumme nimi on vielä keksimättä ja savunjohtajat ottavatkin nyt kekseliäitä nimiehdotuksia vastaan.

Vierailupäivänä Kilkkeelle?

Raffun vierailupäivä on sunnuntai 1.8., jolloin kaikki perheenjäsenet ja ystävät ovat tervetulleita tutustumaan leiriin kello 12.00 - 18.00.

Tarvitsetko lisätietoa?

Leiriläisen kirja postitetaan kesäkuussa kaikille osallistujille. Kolkankävijät suorittavat ennakkotehtäviä maanantaina 14.6.2010, tarkkaile postiasi!

Kokeileppa lisäksi seuraavia linkkejä:

Eveliina Virtanen 11.05.2010

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö