Loading
Sisältö
Login

Kesän retket ja retkikohteet

Toukokuussa ryhmät kokoontuvat juuri kuluvilla viikoilla viimeisen kerran ennen kesälomille siirtymisiä. Kesä on kuitekin mitä mainiointa aikaa retkeilylle niin metsässä kuin vesilläkin!

Ovatko kesän retkisuunnitelmat jo valmiita?

normal_20080728-213535_js.jpg
Huhujen mukaan useammat ryhmät ovat jo suunnitelleet retkiä kesäksi - onko juuri sinun ryhmälläsi jotain suunnitelmia? Jos ei, nyt on hyvä aika alkaa suunnitella retkeä ja retkikohdetta. Toiminta-alueemme lähiympäristöstä löytyy mainioita retkikohteita ja lippukuntamme retkeilykalusto antaa monia mahdollisuuksia toteuttaa ideoita - ota siis suunta kohti luontoa!

Retkeilyreitistöjä ja luontopolkuja

Kaikille tutuin retkikohde on varmasti Kolkanpolku, mutta olethan kokeillut laavulla yöpymistä? Kolkanpolun reitillä on kaksi kiintolaavua Reisvuorella ja Veraisissa. Veraisista Mannuistenvuorelta on yhteys Mietoisten retkeilyreiteille. Reitti on merkattu maasto-osuuksilla keltaisin maalitäplin.

Retkeilyreitistöjä ja luontopolkuja:

normal_20080729-193723_js.jpg

Melontareittejä

Mikäs sen mukavampaa kuin melonta aurinkoisena kesäpäivänä? Lippukunnallamme on inkkarikanootteja, jotka sopivat hyvin osaksi kesän retkiä. Suunnaksi voi ottaa Kolkansaaren tai lähialueen joen. Kolkkaan suunnatessa melontareitin aloituspaikaksi sopii hyvin niin Mannerlahti, Lemun ranta kuin Hirvijokikin. Jos melontakärpänen ei ole vielä sinua purrut, käyppä katsomassa vaikka kesän 2008 melontavaelluksen kuvia.

Lähialueen melontakohteita ja melonta-aiheisia sivuja:

Retkeilysivustoilta ideoita retkeilyyn

normal_20080728-200542_js.jpg
luontoon.fi
Verkkopalvelussa on esitelty lähes 200 retkeilyyn sopivaa kohdetta, jotka sijaitsevat valtion mailla. Katso myös Retkeilyn ABC!

retkikartta.fi
Palvelusta voit hakea Metsähallituksen metsästys- ja kalastuskohteita. Voit etsiä myös retkeilyyn sopivia kohteita ja palveluita.

Kansalaisen karttapaikka.fi
Palvelun kautta pääset tutustumaan Maanmittauslaitoksen maastokarttoihin. Voit hakea karttoja koko Suomesta mm. paikannimillä ja koordinaateilla.

Tiesitkö, että kesän suurleiri Kilkkeen leirialue on myös osa Evon retkeilyaluetta Hämeenlinnassa?

Eveliina Virtanen 15.05.2010

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö