Loading
Sisältö
Login

Viikonloppuna retkeillään laavulla ja kanooteilla

Aurinkoinen ilma on houkuttellut monet ryhmät retkeilemään viikonloppuna. Menossa metsässä ovat ainakin Siilit, Pupukyyhkyt, Karvanopat, Apinat ja Karhut.

normal_20080730-200828_js.jpg
Lippukunnanjohtajan kännykkään ja sähköpostiin on tulvinut kuluvan viikon mittaan useita iloisia ilmoituksia ryhmien omista retkistä - turvallisuusohjeiden mukaan kun näin kuuluu tehdä jos lähtee retkeilemään. Ja mikäs sen mukavampaa viestiä on kuin kuulla partiolaisten suuntaavan metsään!

Lemulainen samoajavartio Karvanopat suuntaa viikonloppuna Lemuun Veraisten laavulle yöretkelle. Lisäksi useita samoajia Karhuista, Apinoista ja Karvanopista osallistuu tänä viikonloppuna Rymättylässä Vihreä Vallankumous -kurssille: kyseessä on samoajien alueellinen ryhmänohjaajakoulutus ja tarkemmin sen ensimmäinen osa Rymättylän metsissä.

Tarpojavartio Siilit Askaisista on puolestaan valinnut viikonlopun suunnaksi Velkuan ja vartio retkeilee siellä koko viikonlopun. Sudenpentulauma Pupu-Kyyhkyt lähtee sunnuntaina melontaretkelle kokemaan melontaelämyksiä Maskun Ohensaaren joissa.

Lippukunnanjohtaja itse joutuu odottelemaan vielä retkeilyn riemua ensi viikonloppuun, mutta sitten lähdetään retkeilemään 23 sudenpennun ja 10 johtajan voimin koko viikonlopuksi Askaisten Mannerlahteen ja Kolkkaan Pohjoisnuoli-retken merkeissä!

Eveliina Virtanen 21.05.2010

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö