Loading
Sisältö
Login

Tervemenoa Jamboreelle Ruotsiin! VIP 15.8.2010

Joka neljäs vuosi järjestettävä partiolaisten maailmanjamboree pidetään seuraavaksi Ruotsissa, 27.7. - 7.8.2011. Me, Kolkankävijät, olemme päättäneet osallistua jamboreelle, joka on kansainvälinen leiri, jolle odotetaan yli 30 000 partiolaista ympäri maailman.

Leiriläisenä jamboreelle voi osallistua vain kerran elämänsä aikana. Nyt tämä mahdollisuus on 5.7.1993 - 27.7.1997 syntyneillä. Tätä vanhemmat osallistujat toimivat joko leirilippukuntien johdossa tai palvelutehtävissä (IST, International Service Team, IST:it ovat leirillä 25.7.-8.8.2011).

Ohjelma leirillä sisältää aktivoivia, hauskoja, osallistavia, moderneja ja laadukkaita aktiviteetteja. Leirillä on kolme suurtapahtumaa, johon osallistuvat kaikki leiriläiset: avajaisseremonia, massiivinen tapahtuma leirin keskivaiheilla ja päättäjäisseremonia. Leirielämää vietetään pääasiassa alaleireissä. Jokaisessa alaleirissä on leiriläisiä useista eri maista. Kohtaamisia uusien partioystävien kanssa edesauttaa alaleireissä sijaitsevat kahvilat, nuotiopaikat ja toimintapisteet.

Leirimaksu on 1 000 euroa / henkilö, joka sisältää muun muassa Suomen joukkueet valmistelut, esitapaamiset ennen leiriä, ohjelmat leirillä, ruokailut, majoittumisen, varustepaketin sekä turvallisen leirikokemuksen (maksetaan kahdessa erässä: syyskuussa ja joulukuussa). Leirimaksun lisäksi osallistujan tulee maksaa matkakulut Suomi-Ruotsi-Suomi noin 250 euroa.

Jamboree-leirimatka tehdään Suomesta linja-autoilla. Jokainen leiriläinen pääsee nousemaan kyytiin mahdollisimman läheltä kotipaikkakuntaansa. Matka taittuu samalla linja-autolla leirille saakka. Laivamatka tehdään Turusta Tukholmaan ja takaisin samaa reittiä. Joko meno- tai paluumatkalla on koko päivän mittainen pysähdys Tukholmassa. Yölaivalla matkustettaessa on jokaisella oma hyttipaikka.

ILMOITTAUTUMINEN LEIRILLE TAPAHTUU VIIMEISTÄÄN SUNNUNTAINA 15.8.2010! Ilmoittautuminen leirille tapahtuu netissä Polku-ohjelman kautta: https://spfs.clubonweb.com/Book/default.aspx?14960

Tarvitsemasi henkilökohtaisen ilmoittautumistunnuksen löydät omasta partiojäsenkortistasi. Kannattaa täyttää ensin tämän lapun liitteenä oleva paperinen versio, jotta ei tule yllätyksiä. Muistathan, että leiriläiseksi osallistuessasi sinun ei tarvitse täyttää IST-kohtia. Täytetyn paperisen version tulee olla tiedoiltaan samanlainen kuin netti-ilmoittautumisenkin, sillä paperinen versio palautetaan Kolkankävijöille tiedoksi. Paperisessa versiossa on lisänä vielä lippukunnan oma ilmoittautumiskohta, johon tulee lisäksi muun muassa sekä leiriläisen että tämän huoltajan allekirjoitukset.

Kaikille leiriläisikäisille (5.7.1993-27.7.1997 syntyneet) lähtee alkuviikosta paperinen kirje kotiin.

Lisätietoja leiristä:
Ruotsin maailmanjamboreen kotisivut
Suomen jamboreejoukkueen kotisivut

KOLKANKÄVIJÖIDEN infolomake 1/2
KOLKANKÄVIJÖIDEN infolomake 2/2

Helena Siivonen 08.08.2010

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö