Loading
Sisältö
Login

Syksyn partiotoiminta alkaa nyt!

On aika aloittaa syksyn partiotoiminta. Ensi viikolla kynnistetn uusi toimintakausi yhteisell iltanuotiolla ja viikolla 35 on aika aloittaa ryhmien viikottaiset kokoontumiset.

normal_20090906-191742-jugga.jpg
Kolkankävijöiden uusi toimintakausi pyörähtää käyntiin koko lippukunnan yhteisellä iltanuotiolla tiistaina 24.8. klo 18:00 alkaen Lemussa Mäntylässä. Iltanuotion ohjelmasta paljastettakoon näin etukäteen sen verran, että luvassa on ainakin paljastuksia partion 100 v historiasta, metsäpeikkokisan tuloksia ja illan teemana on partiohuivi. Partiolaisten iltanuotiolle kuuluvat tietysti myös laulut, leikit ja kisailut. Toivotaan vaan, että saadaan todellista iltanuotiotunnelmaa paikalle ja se nuotiokin sytytetttyä - toistaiseksi ainakin metsäpalovaroitus on pysynyt poissa.

Päällekkäisyyksiä on valitettavasti ilmennyt mm. Lemussa, jossa koululla on tiistaina samoihin aikoihin koulun vanhempainilta. Siitä huolimatta iltanuotio pidetään normaalisti.

Viikottaiset kokoontumiset alkavat kaikilla ryhmillä viikolla 35 ja päivitetyt kokoontumisaikataulut löytyvät mm. tlt. Lisätietoa voi kysellä ryhmänjohtajilta ja uusista jäsenistä voi myös olla suoraan yhteydessä ryhmänjohtajiin.

Lemun ekaluokkalaisten lauman aloittamisesta tiedotetaan alkusyksyn aikana lisää. Ryhmänjohtajatilannetta pohdiskellaan vielä ja pientä apuvoiman tarvetta olisi vielä ilmoilla. Mikäli olisit kiinnostunut auttamaan uuden lauman johtajana, ilmoita itsestäsi lippukunnanjohtajalle. Aiempaa partiokokemusta ei tarvitse olla.

Reipasta partiosyksyn alkua ja tervetuloa iltanuotiolle!

Eveliina Virtanen 21.08.2010

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö