Loading
Sisältö
Login

Tervetuloa talkoisiin ensi viikolla!

Viikolla 36 talkoillaan ympristn puolesta ja varainkeruun merkeiss.

Jättipalsamin torjuntatalkoot 6.-8.9.2010

Lemun koululla Opinkujan vieressä kulkevassa ojassa kasvaa jätti¬palsamia. Missä sen esiintyminen yläjuoksulla päin alkaa, on epäselvää. Vuosi vuodelta sitä kuitenkin löytyy ojan reunalta levinneenä pidemmälle kohti jokea. "Vieraslajit kuriin kummitoiminnalla" on Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa alkanut ELY-keskuksen hanke, jolla pyritään torjumaan vieraslajeja eli pääasiassa jättiputkea, kurtturuusua ja jättipalsamia.

Nyt Kolkankävijät osallistuvat yhteistyössä Lemun koulun kanssa jättipalsamin torjuntatalkoisiin ja samalla näillä ympäristötalkoilla osallistumme myös Suomen Partiolaisten positiiviseen aktivistitempaukseen!

Viikolla 36 seuraavat ryhmät kokoontuvat Lemun koululla:

  • Hirvet maanantaina 6.9. klo 18:00-19:00
  • Sisiliskot tiistaina 7.9. klo 18:00-19:00
  • Kyyhkyt keskiviikkona 8.9. klo 18:00-19:00

Ota mukaan sopivat ulkoiluvaatteet, partiohuivi, saappaat ja hanskat. Kasvi ei ole myrkyllinen, se vain vedetään maasta/vedestä ja suojautumista tarvitaan lähinnä ojan takia. Talkoisiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Myös muut partiolaiset, vanhemmat ja asiasta kiinnostuneet tervetulleita mukaan talkoilemaan ympäristömme puolesta maanantaina tai tiistaina!

Varainkeruutalkoot 8.9.2010

Me talkoilemme taas varainkeruun merkeissä keskiviikkona 8.9. klo 17:30 alkaen. Lisätietoja ja ilmoittautumiset sunnuntaihin 5.9. mennessä lippukunnanjohtajalle. Työhön vaaditaan 18 vuoden ikä talkootarjoajan puolesta. Mitä enemmän talkooväkeä saamme kokoon, sitä nopeammin talkoot ovat ohi.

Talkoovarat käytetään lippukunnan leiri- ja retkitoiminnan tukemiseen. Toivomme täysi-ikäisten partiolaisten ja vanhempien osallistuvan ensisijaisesti keskiviikkona 8.9. varainkeruutalkoisiin.

Eveliina Virtanen 31.08.2010

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö