Loading
Sisältö
Login

Tonttuilua syysretkell

Syysretkelle 1.-3.10. osallistui lhes 100 partiolaista ja tonttua.

20101002_eveliina_020.JPG?m=1286258986
Perjantaina retkeilyn aloittivat seikkailijat ja tarpojat Lemusta, Askaisista ja Mietoisista. Varsinainen tonttujahti alkoi lauantaina kun mukaan tulivat myös sudenpennut ja sisupartiolaiset. Päivän aikana tonttujahtiin osallistui lähes 100 partiolaista Kolkankävijöistä ja Mietoisten Kolopuutinteistä.

Kotitonttu johdatti kaikenikäiset partiolaiset tonttuseikkailuun. Seikkailijat löysivät aamupäivän aikana eksyneitä citytonttuja, erakkotonttuja sekä tallitontun. Leipuritonttu oli loihtinut koko porukalle herkullista makkarakeittoa lounaaksi.Iltapäivällä puutarhatontun kanssa askarreltiin apinannyrkkejä, saunatontut leikittivät metsässä ja linnantontut perehdyttivät meitä suomalaisen partiotoiminnnan 100-vuotisiin saloihin.

Sudenpentujen retkipäivä päättyi neljän aikoihin, jonka jälkeen tarpojat saapuivat määränpäähän. Tarpojat aloittivat siis retken perjantai-iltana Veraisten laavulta ja tulivat Kolkanpolun kautta Mietoisiin mökille. Yhteisen iltaohjelman ja -palan päätteeksi kolmeen kaminatelttaan majoittautui yhteensä 40 seikkailijaa, tarpojaa ja sisupartiolaista johtajineen vielä yhdeksi yöksi.

Sunnuntai sujui pakkailujen merkeissä. Paikalle keittiöön ilmestyi vielä joulutonttu, joka tarjosi kaikille joulutorttuja ja -pipareita ennen kotiinlähtöä. Kiitos kaikille retkeilijöille ja tontuille mukavasta viikonlopusta!

Osa tontuista saatiin ikuistettua kameralla. Kuvia tontuista ja retkipäivän partiolaisista löytyy kuvagalleriasta.

Eveliina Virtanen 04.10.2010

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö