Loading
Sisältö
Login

Vierailu maailmanjamboreelle

Kolkankävijöitä on lähdössä leirileimään ensi kesän maailmanjamboreelle. Nyt Ruotsin Jamboree tarjoaa myös vierailumahdollisuuden tutustua suurleirin ainutlaatuiseen tunnelmaan. Päivän ajaksi leirille saapuvien vierailijoiden on mahdollista osallistua järjestettyihin ohjelmiin sekä tutustua ohjatusti leirialueeseen.

startcloud.png
Maailmanjamboreelle pääset kokemaan kansainvälisen ilmapiirin ja osallistumaan ikimuistoisiin tapahtumiin. Päivävierailijat voivat saapua Jamboreelle aikavälillä 28.7-6.8.2011 (päivävierailua ei järjestetä 4.8.).

Ruotsin Jamboreen päivälippu maksaa aikuisilta 150 SEK sekä 7-17-vuotiailta 75 SEK. Alle 7-vuotiaat pääsevät leirille ilmaiseksi. Päivälipun voi ostaa etukäteen Jamboreen nettikaupasta. Liput ovat päiväkohtaisia ja niitä on myynnissä kutakin leiripäivää kohden 5000. Lippuja on myynnissä myös itse leiripaikalla, mutta suositeltavaa on tilata päivälippu netistä etukäteen.

Päivävierailijoiden lipputuloilla tuetaan niitä, joilla ei ole mahdollisuutta maksaa koko leirimaksua itse. Tämä mahdollistaa eri puolilta maailmaa saapuvien partiolaisten osallistumisen Jamboreelle.

Jamboreella yöpyminen on mahdollista vain leiriläisille.

Lähde: Suomen Jamboree-sivusto
Lisätietoa:Ruotsin Jamboree-sivusto

Eveliina Virtanen 06.11.2010

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö