Loading
Sisältö
Login

Uusi vuosi alkoi johtajiston iltanuotiolla

Kolkankvijiden johtajisto kokoontui iltanuotiolle avaamaan uuden partiovuoden. Iltaa vietettiin sunnuntaina 9.1.2011 hmrss nuotion loisteessa.

20100206-130255-eveliina.jpg?m=1282899734

Iltanuotio sisälsi lauluja, leikkejä, kisoja, visoja ja tarinoita. Ja mitäpä olisi partiotapahtuma ilman herkullista ruokaa? Iltanuotiota vietettiin kovien pakkasten vuoksi sisätiloissa, mutta paikalle oli pystytetty myös kuvitteellinen nuotio valaisemaan iltaamme. Ohjelman punaisena lankana toimi johtajiston kokousten perinteinen esityslista, joka käytiin läpi tällä kertaa partiomaisen iltaohjelman elementein. Siis vähemmän papereita ja enemmän toimintaa!

Iltanuotio aloitettiin tutustumisleikillä, jonka ohessa tuli käytyä tärkeimmät kuulumiset läpi. Sen jälkeen käytiin partiovuoden 2010 tapahtumia läpi: Ryhmäytettiin iltanuotio väki ovelasti, kerrattiin parhaita paloja ja miettiin kehitttämisen kohteita. Partiovuoden kohokohdiksi listattiin mm. Kilke, Jättipalsamitalkoilut & positiivisen aktivistitempauksen voitto sekä yksittäiset retket.

Laiva on lastattu.. Eikun lippukunta on lastattu koolla. Tuli paljon asiaa Kolkankävijöistä, kanooteista, kisoista, kirjanpidosta, Kyllikistä, Kolkanpolusta, Kolkan saaresta, koloista, kalentereista, kompasseista, kalustosta, kotiseutuneuvostosta, Karhuista ja ties mistä. Oletko sinä muuten koskaan leikkinyt Pipposta? Jos et ole, voit kysellä asiaa nuotiolla olleilta - he todellakin ovat.

Kisailua ja visailua harrastettiin tiedotustietovisan muodossa sekä jakkaran rakentelun parissa. Kisavartio Seeprat voitti tiedotustietovisan ja Lumikolat-vartio voitti rakenteluosuuden. Partiolaisten rakentelutaitoa testattiin ihka oikeilla Ikean jakkaroilla, jossa nopeus oli valttia - kuka ehti ensimmäisenä juosta varastoon hakemaan sen ainoan sopivan ruuvimeisselin, voitti luonnollisesti kisan.

Lopuksi käännettiin katseet tulevaan vuoteen, mietittiin tulevan vuoden tapahtumia ja tehtävänjakoa johtajistossamme. Palapelin palaset loksahtelivat kohdilleen ihan konkerettisesti, kun jokainen iltanuotiolle tullut johtaja toi kotiin postitetun palasen palapeliin, joka johdatti katseet ensi kesään ja kesäleiriin Kolkassa. Uusi partiovuosi on valmis alkamaan.

Johtajisto toivottaa antoisaa ja toimintarikasta alkanutta vuotta kaikille kolkankävijöille!

Eveliina Virtanen 17.01.2011

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö