Loading
Sisältö
Login

Leirikokkeja Hirvivaarassa

Hirvivaara vallitsi 18.-19.3.2011, kun Hirvi-lauma vietti omaa yretken Mietoisissa.

20110319_hirvivaara_ev_014.JPG?m=1300611337

Lauantaina sudenpennut valmistivat itse trangialla lounaaksi kolkkamss.

Retki alkoi perjantai-iltana ja päättyi vuorokautta myöhemmin, kun kotiin lähti leirikokki-jäljen suorittaneita sudenpentuja. Osalle sudenpennuista tämä oli ihka ensimmäinen yöretki.

Perjantai-illan ohjelmaan kuului kuutamo-aiheinen iltanuotio. Laulettiin ja leikittiin ja johtajat pitivät sudenpennuille takavuosien "Kuutamolla" tv-visailun liittyen partiokokemuksiin ja -kommelluksiin, joista sudenpentujen piti tunnistaa mitkä tarinoista oli tosia ja mitkä keksittyjä - tarinoihin liittyi niin saimaannorppia, hirviä kuin pythoneitakin. Leirikokit valmistivat iltapalan ihan itse nuotiolla: grillattiin makkaraa ja jälkiruoaksi vaahtokarkkeja.

Lauantai-aamu valkeni lumisateisena ja hiukan aikaisemmin kuin oli suunniteltu. Päivän ohjelmaan kuului leirikokki-jäljen mukaisesti lounaan valmistaminen trangialla, leirijätteiden kierrätys, ruokalaulujen ja -huutojen opettelua sekä tiskausta leiriolosuhteissa. Tämän kaiken lomassa ehdittiin peuhata lumessa.

Lopuksi retkikokit valmistivat itselleen lämpimiä voileipiä ja sitten olikin kotiin lähdön aika. Kiitos kokkimme, hyvä oli mössömme!

Kuvia retkelt

Eveliina Virtanen 20.03.2011

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö