Loading
Sisältö
Login

Hulivilit seikkailijat ja tarpojat retkeilemässä

Seikkailijoiden ja tarpojien viikonloppuretki Vehmaalla päättyy tänään iltapäivällä. Hulivilin Ilmestysretken lauantaipäivään kuului mm. iglun rakennusta ja earth hour.

20110326_HulivilinRetki_ev_010.JPG?m=1301213134

Onko kuvassa tarpoja vai Hulivili?

Lauantai valkeni kirkkaana ja heti aamusta lähdettiin maastoon rastiradalle. Tai siis teitä pitkin kuljettiin kun metsässä lunta oli niin paljon ja hankikanto oli vain ajoittaista. Rasteilla koeteltiin ensiaputaitoja, nuotion sytytystä sekä solmuja ja köytöksiä, ilmastoasioita ja öljyntorjuntataitoja. Lounas valmistettiin trangoilla.

Alkuillan aikana mökin pihalle syntyi iglu tarpojien ja seikkailijoiden toimesta, joka rakennettiin ihan loppuun asti kattoa myöten. Illalla se valaistiin myrkylyhdyin. Kuvia löytyy!

Illalla vietettiin Earth Hour -tapahtumaa 20:30-21:30 kodassa nuotion loisteessa. Ohjelmassa oli ilmastoaiheisia näytelmiä, pantomiimeja ja runonlausuntaakin. Lisäksi lauleltiin kitaran säestyksellä ja valmistettiin iltapalaa nuotiolla.

Kuvia lauantaipäivästä kuvagalleriassa.

(Viestit nettisivujemme Sähkeitä rintamalta -osuuteen eivät ole lauantaipäivän aikana saapuneet jostain syystä perille oikeassa järjestykessä ja reaaliaikaisina.)

Eveliina Virtanen 27.03.2011

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö