Loading
Sisältö
Login

Melontaa ja mansikkakakkua

Lauantaina 2.7.2011 oli taas kolkkatalkoiden aika. Pienen osallistujajoukkion vuoksi ptettiin tehd johtajiston kesken melontaretki Kolkkaan. Kanootteihin pakattiin haravat, trangiat ja muut varusteet.

20110702_kolkkatalkoot2_ev_007.JPG?m=1309676080

Nuotiopaikan uudet penkit testattu toimiviksi.

Kanootit ja kahdeksan kolkankävijää tapasivat kymmeneltä Mannerlahden rannassa. Kanoottien pakkauksen jälkeen matka Kolkkaan oli valmis alkamaan tyynessä ja lämpimässä säässä.

Kolkassa siivottiin ensin saunaranta, sauna ja sen ympäristö, sitten siirryttiin nuotiopaikalle siistimään ympäristöä. Muutaman tunnin talkoilun jälkeen siirryttiin keskusaukiolle ja alettiin valmistaa lounasta. Pääruoaksi oli tarjolla kolkkamössöä ja kesän kunniaksi jälkiruoaksi mansikkakakkua!

Ruokahetken jälkeen käytiin vielä siivoamassa telttapaikat, ruokailukatos ja veneranta. Ja teltta-aukion nuotiopaikalle pystytettiin edellisissä talkoissa tehdyt ihka uudet penkit.

Kanootit ottivat suunnan kohti Mannerlahtea hieman ennen neljää. Melontamatka oli aurinkoinen, mutta sitä säesti takaa nouseva ukkosrintama. Mannerlahdessa
ehdittiin kuitenkin pakata kanootit autoon ja vielä pulahtaa
uimassa ennen kuin ukkonen ja rankkasade oli paikalla.

Kuvia talkoiluista löytyy kuvagalleriasta.

Eveliina Virtanen 03.07.2011

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö