Loading
Sisältö
Login

Pähkinöitä ja syysretken suunnittelua

Lippukunnan johtajisto kokoontui Askaisiin 11.9. suunnittelemaan tulevaa syksyä. Ohjelmassa oli LJN ja VJN sekä koko johtajiston kokous jofu. Kokoustelun ohella tarjolla oli niin syötäviä kuin aivopähkinöitäkin.

20110829_j%C3%A4ttipalsamitalkoot_ev_001.JPG?m=1315727103

Lemussa sudenpennut ja seikkailijat osallistuivat elokuun lopussa jälleen jättipalsamin torjuntatalkoisiin.

Lippukunta on saanut uuden syksyn myötä uusia jäseniä yli 20, pääasiassa sudenpentuja. Lemussa on aloittanut uusi lauma, joka sai nimekseen Pingviinit. Laumaan kuuluu 12 ekaluokkalaista sudenpentua ja 3 akelaa.

Kesällä toimintaa riitti: kesäleiri, jamboree ja kolmet talkoot Kolkassa. Alkusyksy aloitettiin yhteisellä tapahtumalla, joka keräsi yli 70 henkeä Pikisaareen. Lemussa viikoittaisen toiminnan aloitti Hirvet, Sisiliskot ja Kyyhkyt jättipalsamien torjuntatalkoilla. Lippukunta on osallistunut kesällä myös Askaisten Kurkkumarkkinoille ja Lemust Leippä -markkinoille.

Syksyllä järjestetään syysretki 15.-16.10. Lemussa, jossa ohjelmaa kaikille ikäkausille. Sudenpennut retkeilevät päivän, muut ikäkaudet yönyli. Lisätietoa tulevasta kotiseutuseikkailusta pian! Syksyllä lippukunta osallistuu myös mm. Porkkanamarkkinoille sekä Jättiläisiä ja Keltakontteja -tapahtumaan Mäntylässä 1.10. Lisätietoa tulevista tapahtumista tapahtumakalenterissa.

Toimintarikasta uutta partiosyksyä kaikille!

Eveliina Virtanen 12.09.2011

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö