Loading
Sisältö
Login

Viikonloppuna retkeiltiin ja kisailtiin

Lokakuun ensimmäiseen viikonloppuun on mahtunut monta partiotapahtumaa ja lippukuntalaiset ovat olleet ahkerasti liikkeellä.

_small.jpg

Mäntymursut partio.nyt.2011-sm-kisojen rakentelurastilla. (kuva: kisojen kuvagalleria)

Espoossa partio.nyt.2.011 sm-kisat

Partio.nyt 2.011 on Suomen Partiolaisten partiotaitojen syysmestaruuskilpailu, joka järjestettiin 1.-2.2011 Espoon ja Kauniaisten maastossa. Kolkankävijöistä mukana ensi kertaa sm-kisoissa kaksi vartiota, Tiikerit ruskeassa sarjassa ja Mäntymursut punaisessa sarjassa. Toivottavasti kuulemme lisää kisakuulumisia, kunhan kisaajat palaavat kotiin! Kuvia ja tuloksia löytyy kisan kotisivuilta: partio.nyt.2.011

Askaislaiset syysretkellä Mannerlahdessa

Askaislaiset sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat ovat viettäneet yhteistä syysretkeä 30.9.-2.10. Mannerlahdessa. Mukana menossa on ollut kolmisenkymmentä Kolkankävijää.

Lemussa liikkeellä Jatuleita ja Keltakontteja

Lemussa vietettiin puolestaan lauantaina Loikkaa leikkiin, juokse jatulintarhaan -hankkeen päätapahtumaa. Tähän Turku 2011 kulttuurivuoden tapahtumaan osallistui 400 henkeä, sillä Lemun koulun oppilaat perheineen viettivät aurinkoista syyskoulupäivää kotiseutukeskus Mäntylässä lauantaina 1.10. Lippukunta oli mukana järjestämässä tapahtumaa ja ohjelmaa. Nyt Mäntylään on vihdoin saatu Jatulintarha!

Eveliina Virtanen 02.10.2011

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö