Loading
Sisältö
Login

Hirvi-lauma mökkeilemässä

Hirvet retkeilivät viikonloppuna lippukunnan mökillä Nousiaisissa. Kyseessä oli ihka ensimmäinen mökillä järjestetty yöretki - sudenpennut pääsivät testaamaan mökkiä tositoimissa ensimmäiseksi. Hyvin meni, ja seuraava lauma suuntaakin mökille jo ensi viikonloppuna!

20111119_HirvienSyysretki_ev_018.JPG?m=1321814322

Puupemut-lauma jäi vartioimaan mökkiä ja toivottamaan retkeilijät tervetulleiksi.

Perjantaina ohjelmassa oli ulkoleikkejä sekä perehtymistä retkellä suoritettavaan yhdessä tuumin -jälkeen. Teimme ja tuunasimme jokaiselle oman suorituskortin, jonne kerättiin tarroja kohtien suorittamisesta: piti auttaa kaveria, tiskata yhteisiä asioita, osallistua talkoiluun, kiittää, siivota, tehdä yhdessä ja lajitella roskia. Iltanuotiolla laulettiin ja leikittiin, ja iltapalaksi saatiin hampurilaisia.

Lauantaina herätys oli noin tuntia ajateltua aiemmin. Aamupalan jälkeen teimme kiertoajelun kävellen alueella, perjantai-illan pimeydessä kun emme nähneet kuin mökin ja vessan. Siis tutustuimme varastoon, saunamökkiin, lampeen, lähimetsään ja alueen rajoihin. Aamupäivällä askartelimme väiskipäisiä puu-ukkoja, jotka jäivät vartioimaan mökkiä. Lounaan valmistimme trangioilla, siitä tuli kana-kasvis-nuudeli-herkkua. Iltapäivällä osallistuimme mökkitalkoisiin, siivosimme metsää oksista, joita oli puutalkoista jäänyt.

Kaikki kiva loppuun aikanaan ja niin tapahtui myös lauantaina viiden maissa. Sudenpennut kyllä kyselivät, josko voitaisiin jäädä vielä toiseksi yöksikin. Keväällä sitten uudelleen - joskin siihen on kuulemma liian paljon aikaa. Hirvet kannustaa muitakin mökkeilemään, testaus suoritettu loistavin arvosanoin!

Kuvia retkeltä

Eveliina Virtanen 20.11.2011

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö