Loading
Sisältö
Login

Tammikuinen hallituksen kokous mökillä

Lippukunnan hallitus päätti pitää kokouksensa mökillä, sillä olihan aiheena vuosikokouksen sääntömääräisten asioiden valmistelemisen lisäksi mökkiasiat. Ja mikäpäs siihen olisikaan parempi paikka.

20111119_HirvienSyysretki_ev_021.JPG?m=1326572158
Suurin osa osallistujista saapui mökille viideltä keskiviikkoiltana. Partiokokousmaisesti laitettiin ruoat tarjolle, paperit esille, etsittiin sopiva (lattia)paikka, keitetiin kahvit ja teet, veisteltiin kiehisiä takan sytyttämiseksi.. Kokous oli takan sytyttämistä vaille valmis alkamaan. Mutta oliko näillä tarinan tosipartiolaisilla tulitikkuja mukana? Ei todellakaan ollut, mutta kuuluvuutta löytyy onneksi sen verran, että kilautus myöhässä tulevalle kokouskaverille pelasti tilanteen. Takka siis saatiin syttymään illan aikana, mutta jonkin verran kylmähkö oli kokouksen alkupuoli.

Kun tehokas kokous saatiin käyntiin, valmisteltiin vuosikokoukseen mm. toiminta- ja talouskertomusta, toimintasuunnitelmaa ja tapahtumakalenteria sekä talousarviota. Kaikki on nyt hyvällä mallillaan, tervetuloa katsastamaan kokouksen aikaansaannoksia Lemun kololle tiistaina 6.3.2012 klo 19:00 lippukunnan varsinaiseen kokoukseen!

Eveliina Virtanen 19.01.2012

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö