Loading
Sisältö
Login

Hirvi-lauma retkeili viikonloppuna

Hirvilauman oma retki pidettiin lippukunnan mkill 30.3.-1.4.2012. Retkeen mahtui paljon lunta ja nuotioita.

20120331_tulitikku_ev_008.JPG?m=1333298207
Perjantaina mökille Nousiasisiin suuntasi 11 sudenpentua ja 4 akelaa. Majoittautumisen ja kaikenlaisen puuhailun jälkeen illalla paistettiin nuotiolla itse lettuja. Ne oli hyviä, nam. Ilta jatkui melko pitkään, nukkumatti oli tainnut eksyä matkallaan mökille.

Ohjelmassa oli lauantaina nuotio-jäljen suorittamista. Tutustuttiin mm. turvalliseen tulentekoon, sytykkeisiin ja tulen sammuttamiseen. Jokainen pääsi kokeilemaan vaahtosammuttimen käyttöä. Iltapäivällä testattiin tulentekotaidot nuotionsytytyskisalla, jossa sudenpennut sytyttivät itse 3 hengen ryhmissä nuotion, jossa piti saada pahvimukissa vesi kiehumaan. Vaikka kisa aiheutti alkuun epäröintiä, nuotiot saatiin roihuamaan ja vesi kiehui kaikissa pahvimukeissa. Päivällinen valmistetiin teeman mukaisesti nuotiolla ja trangialla. Lauantai-illalla ohjelma oli ajankohtaista. Earth hour:in teemassa iltaohjelmamme käsitteli näytelmin ja tarinoin ilmastonmuutosta ja sen aiheuttamia asioita.

Sunnuntaina aamu valkeni ja mökissä nautittiin maukas aamupala. Ohjelmassa pakkaamista, siivoamista ja kirkonrottaa. Aprillaustakin ehdittiin harrastaa. Puoliltapäivin suunnattiin kohti koteja. Väsyneinä, mutta yhtä mukavaa retkikokemusta rikkaampana.

Kuvia retkelt

Ps. Vaikka oltiin iloisia valoisista illoista ja aamuista niin vähän vähempi lumisade olisi riittänyt meille. Maa oli ihan valkoinen. Mutta jotain lumihangesta mökin takametsästä löytyi: ihan oikeita hirven jälkiä!

Eveliina Virtanen 01.04.2012

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö