Loading
Sisältö
Login

Päivitä partioasusi

Nyt on se aika keväästä, jolloin tulee tarkistaa, että partiopaidasta löytyy tarvittavat merkit ja että sopivat kengät on saatavilla, sillä yrjönpäivän kirkko 23.4. ja partioparaati 6.5. lähestyvät.

loader.aspx?id=98776db4-fd86-459b-936e-e61f2d0971ec

Sudenpennun partioasuna on tummansininen collegepaita, tummansiniset/mustat housut/hame sekä tummansiniset/mustat kengät ja väiski päähineenä.

Mikäli sinulta puuttuu väiski, baretti tai jotain muuta, kannattaa suunnata nyt Partiokauppaan ostamaan sellainen, sillä mitään takeita niiden saatavuudesta viikkoa ennen ei ole.

Millainen partioasun pitikään olla?

Meillä Kolkankävijöissä sudenpennuilla partioasuna on tummansininen collegepaita, tummasiniset/mustat housut/hame (tummia sukkahousut), tummasiniset/mustat kengät ja päähineenä väiski.

Seikkailijoilla, tarpojilla, samoajilla, vaeltajilla ja aikuisilla partioasuna on uudenmallinen mustikansininen partiopaita, tummansiniset/mustat housut/hame (tummat sukkahousut), tummansiniset/mustat kengät ja päähineenä baretti.

Mikäli haluaa hankkia itselleen pillinarun, menevät niiden värit seuraavasti: violetti (tarpojat), vihreä (samoajat), ruskea (vaeltajat), valkoinen (partiojohtajat) ja sininen (aikuiset, jotka eivät ole käyneet PJ-kurssia).

Tässä muistin virkistykseksi muutama neuvo koskien merkkejä:

Sudenpennut

Seikkailijat

Tarpojat

Samoajat

Vaeltajat

Sudenpentulupauksenannon yhteydessä saa lupausmerkit (Maailmanjärjestöt WAGGGS ja WOSM). Seikkailija-, tarpoja-, samoaja- ja vaeltajalupauksenannon yhteydessä saa ko. ikäkauden aloitusmerkin. Lupauksenantotilaisuudet ovat itsenäisyyspäiväkirkon yhteydessä.

Lisätietoa yrjänpäivän kirkosta ja partioparaatista tulossa lähiaikoina.

Mikäli kysyttävää esimerkiksi merkeistä tulee, saa allekirjoittaneeseen ottaa yhteyttä. etunimi.sukunimi@kolkankavijat.fi

Helena Siivonen 02.04.2012

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö