Loading
Sisältö
Login

Syksyn kursseille ilmoittauminen on alkanut

Partion koulutusjrjestelm tarjoaa johtajille kattavan ja monipuolisen koulutustarjonnan. Partiopiirin tarjoamiin koulutus- ja ohjelmatapahtumiin ilmoittaudutaan kahdesti vuodessa, huhtikuussa ja lokakuussa. Nit kouluttautumismahdollisuuksia on tarjolla samoajille, vaeltajille ja aikuisille.

20110715_Hylky1712_ev_022.JPG?m=1326572160
Kevään 2012 aikana on tehty jopa ehkä lpk:n osallistujaennätys piirin koulutus- ja ohjelmatapahtumiin osallistumisen suhteen. Lippukunnasta on jo osallistunut ja tulee osallistumaan yhteensä 13 kurssilaista kevään tapahtumiin, mm. erätaito-, nuotiokitara-, leikki- ja pj-peruskursseille. Kursseilta on palautunut innostuneisuutta, idearikkautta, iloisuutta ja uutta virtaa lippukunnan johtajiston riveihin. Kysy vaikka heiltä, kouluttautuminen kannattaa ehdottomasti!

Piirin tarjoamiin syksyn 2012 koulutus- ja ohjelmatapahtumiin ilmoittaudutaan nyt huhtikuun aikana. Ilmoittautuminen tapahtuu lippukunnittain koulutusvastaavan kautta.

Lippukunnan johtajisto on saanut tapahtumatarjonnasta sähköpostia ja Lemun kololta löytyy mainosmateriaalia syksyn ohjelma- ja koulutustarjonnasta. Lippukunta maksaa osallistumismaksun kunhan kouluttautuminen tukee lpk-toimintaa. Pyrimme mahdollistamaan jokaiselle halukkaalle vähintään yhden kurssin vuodessa.

Syksyn koulutukset ja ohjelmatapahtumat on koottu Syys-Ilonaan. Lisäksi samoajille on jälleen koottu ihan oma lappunen aiheesta. Niitä löytyy koloilta sekä sähköisesti: Syksyn 2012 kurssit.

Kaikki ilmoittautumiset tulee toimittaa 30.4.2012 mennessä lippukunnan koulutusvastaavalle (Eveliina Virtanen, etunimi.sukunimi@kolkankavijat.fi). Koulutusvastaava auttaa myös mielellään mieltä askarruttavissa kysymyksissä!

Eveliina Virtanen 06.04.2012

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö