Loading
Sisältö
Login

Viikonloppuna lähdetään retkeilemään isolla joukolla

Meneillään oleva partioviikko päätty Kolkankävijöiden osalta kahteen retkeen. Lippukunnan kaikki sudenpentulaumat viettävät viikonlopun Mannerlahdessa ja seikkailijaryhmä Kyyhkyt suuntaa lpk:n mökille Nousiaisiin. Retkillä on mukana yhteensä 50 kolkankävijää!

20101002_eveliina_016.JPG?m=1326572159
Sudenpenturetki Finka johdattaa sudenpennut kädentaitojen ja rakentelun maailmaan. Viikonlopun aikana opetellaan eri työkalujen käyttöä, tehdään käsitöitä ja nikkaroidaan mm. halsteri. Ohjelmaan kuuluvat myös mm. perinteiset iltanuotiot, lipunnostot ja leirisaunomiset. Retkellä on mukana Karhut-lauma Askaisista sekä lemulaiset laumat Hirvet ja Pingviinit.

Seikkailijavartio Kyyhkyt johtajineen pääsee puolestaan nauttimaan keväisestä ja aurinkoisesta Kolkankylän metsiköstä. Huhujen mukaan päivittäisten retkiaskareiden lisäksi seikkailijat pääsevät valmistamaan ainakin uusiopaperia.

Aurinkoista ja ikimuistoista retkiviikonloppua kaikille! Yritämme ainakin Mannerlahdesta viestitellä retkikuulumisiamme tänne tuoreeltaan viikonlopun aikana.

Eveliina Virtanen 27.04.2012

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö