Loading
Sisältö
Login

Leirisaaressa talkoiltiin

Joukko samoajia, vaeltajia ja aikuisia talkoili Kolkansaaressa lauantaina 30.6.2012. Talkoiden tarkoituksena oli siivota paikkoja kesäleiriä silmällä pitäen. Yhdentoista hengen tehokas talkooväki sai paljon aikaiseksi tällä saralla.

20110618_kolkkatalkoot_ev_001.JPG?m=1326572161
Mannerlahden rannassa törmäsimme erittäin kovaan tuuleen. Huolimatta siitä, että aurinkokin vielä tässä vaiheessa pilkotti taivaalta, venematka oli todella märkä.

Saunaranta ja sauna pääsivät ensimmäiseksi siivouskohteeksi. Telttasaunan runko pestiin ja putsattiin, ympäristö haravoitiin ja rantaa siistittiin - jopa kiviä poistettiin rannasta. Kun homma oli valmis, paikalle ilmeistyi ihan oikea hirvi (nyt ei ole kyse meidän sudarilaumasta) tarkastamaan tilannetta. Ilmeisesti järkyttyi joko siisteydestä tai meistä ihmisistä ja lähti uimaan pois saaresta.

Seuraavaksi käsittelyyn pääsivät nuotiopaikat ja telttapaikat. Siistiä tuli. Keittokatos sai osakseen huomiota enemmän kuin oli ennalta suunniteltu, sillä mm. vuosia ärsyttäneet isot kivet kaivettiin nyt ylös maasta. Tuloksena lähestulkoon tasainen tasainen lattia! Pöydät ja tuolitkin tuli pestyä iltapäivän vesisateessa - kukaan ei joutunut kantamaan merivettä rannasta.

Talkoilut talkoiltu tältä erää, vielä ennen leiriä mennään näyttämään moottorisahaa muutamalle polulle kaatuneelle puulle. Kiitos kaikille talkoilijoille kivasta ja tehokkaasta talkoopäivästä! :)

PS. Talkoissa testattiin ensi kertaa uusi tiedotusmuotomme: Kolkankävijöiden retki- ja leirielämää voi nykyään myös seurata Twitterissä. Viestit päätyvät reaaliaikaisina myös nettisivuillemme.

Eveliina Virtanen 01.07.2012

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö