Loading
Sisältö
Login

Siviluutio-kesäleiriä vietettiin Kolkassa

Lippukunnan kesäleiri on onnellisesti ohi. Leirillä viihtyi 14 sudenpentua, 7 seikkailijaa, 5 tarpojaa, 5 samoajaa, 3 vaeltajaa ja 6 aikuista yhteensä kuuden päivän ajan. Ilmat suosivat, ohjelma oli monipuolista, ruoka hyvää, leirihenki loistava ja huolto toimi. Mitä sitä muuta voi partiolainen leiriltä toivoakaan?

20120803_siviluutio_ev_022.JPG?m=1344193663
Maanantaina 30.7. lähti ensimmäinen joukko kohti Kolkansaarta valtavan tavaramäärän kanssa. Samoajat, vaeltajat ja aikuiset puuhasivat Kolkassa pystyyn keittiön ja ruokailukatoksen sekä oman teltan ja tavarakatoksen. Illalla keskityttiin vastapainoksi syömiseen ja nuotiolla istuskeluun. Kaikki saatiin valmiiksi leirin aloitusta varten.

Tiistaina 31.7. saapuivat saareen seikkailijat ja tarpojat. Ohjelmassa oli rakentelua. Pystyttiin uusi leiriportti ja kasattiin telttasauna, jota illalla heti päästiin testaamaan. Päivällisen jälkeen alkoi Siviluution ohjelma Rautakausi-teemalla ja tehtiin tuli- ja metallitöitä.

Keskiviikkona 1.8. siirryttiin Antiikin aikakauteen. Aamupäivällä koettiin Antiikin teatteria ja iltapäivällä kun sudenpennut olivat liittyneet mukaan, päästiin Antiikin pt-kisoihin. Kisojen voitto meni Käpyset-vartiolle. Illalla nautittiin Antiikin näytelmistä ja sketseistä iltaohjelmassa.

20120731_siviluutio_ev_009.JPG?m=1344192747
Torstaina 2.8. lähdettiin Löytöretkille. Aamupäivällä kerättiin vesi- ja maaperänäytteitä, joita analysoitiin iltapäivällä. Pienet tutkijat määrittivät vedestä mm. kovuuden ja pHn leiriolosuhteissa. Illalla käytiin saunomassa Mannerlahdessa ja iltaohjelmassa nähtiin, miten B-P pelasti maan avaruusolioilta.

Perjantaina 3.8. lippu nostettiin teollistumisen aikakauteen. Päivällä käynnissä oli vauhdikas maastoleikki ja sähkötöiden parissa syntyi mm. taskulamppuja. Iltanuotiolle oli itse Abraham Lincoln päässyt paikalle, mukana oli myös cowboyt, inkkarit, ratsuväki ja orjat.

Lauantaina 4.8. saavutettiin nykyaika. Ohjelmassa oli leirin purkua ja tavaran kuljetusta pois saaresta. Iltapäivällä seikkailijat ja tarpojat ehtivät kuitenkin pitää rallikisat aurinkoautoilla. Johtajien osalta leiri päättyi puoli kuudelta illalla kololla kun kaikki välineet oli kuivumassa, keittiöastiat tiskattu ja leirilippu ripustettu kolon kattoon.

Kesäleirikuvia löytyy jo kuvagalleriastamme ja lisää tulossa pian! Kolkkajussi twiittaili myös saaresta tunnelmiamme leirin aikana, niihin tunnelmiin voi palata http://twitter.com/KolkkaJussi.

Eveliina Virtanen 05.08.2012

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö