Loading
Sisältö
Login

Uusia ryhmiä ja uusia jäseniä

Viikoittainen toiminta on lähtenyt käyntiin todenteolla. Viime viikolla toimintaa aloiteltiin Lemussa ja Askaisissa, ja viimeisetkin ryhmät ovat kokoontuneet tällä viikolla ensimmäisen kerran tänä syksynä.

20110528_sudariretki_ev_011.JPG?m=1326572160
Uuden syksyn myötä uusia ryhmiä on lippukuntaan perustettu kolme: 2 seikkailijavartiota ja 1 lauma. Ryhmänjohtajien johdolla on tehty monipuolisia toimintasuunnitelmia ikäkausiohjelmien parissa syksyn varalle. Paljon kivoja retkiä ja mukavia koloiltoja luvassa kaikenikäisille kolkankävijöille!

Varmasti lähiaikoina saamme lukea uusien ryhmien kuulumisia täältä, mutta näin alkumetreillä pieniä paljastuksia syksyn ensimmäisistä koloilloista:

Lemussa uusi seikkailijavartio sai nimekseen Ahmat. Askaisten uuden seikkailijavartion nimeä voi vielä arvailla, mutta sekin selvinnee lähiaikoina.

Lemussa uusia ekaluokkalaisia sudenpentuja on laumaan tullut peräti 18! Askaisissakin uusia ekaluokkalaisia sudenpentuja on lähtenyt reippaasti mukaan toimintaan. Kolkankävijät ovat kaikenkaikkiaan kasvattaneet jäsenistöään syksyn myötä yhteensä noin 30 jäsenellä.

Partiotoiminnasta kiinnostuneet voivat edelleen kysellä paikkoja suoraan ryhmänjohtajilta:
Ryhmien yhteystiedot

Eveliina Virtanen 04.09.2012

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö