Loading
Sisältö
Login

Tue toimintaa, osta adventtikalenteri

Kolkankävijät myyvät partiolaisten adventtikalentereita tänäkin vuonna, sillä kalenterit ovat yksi merkittävimmistä varainhankintakampanjoista. Tue sinäkin toimintaamme!

Adventtikalenteri2012_hires.jpg

Suomen Partiolaisten vuoden 2012 adventtikalenterin on kuvittanut Lasse Katainen.

Partiolaisten adventtikalentereita on myyty Suomessa jo yli kuusikymmentä vuotta. Edelleen adventtikalenteri on merkittävimmistä varainhankintakampanjoista. Kolkankävijät myyvät adventtikalentereita lokakuun puolestavälistä marraskuun loppuun. Kalenterin voi ostaa sudenpennulta, seikkailijalta, tarpojalta, samoajalta tai vaeltajalta, mikäli et tunne partiolaisia tai kukaan näistä ei eksy kotiovellesi, voit kääntyä kalenterikettumme Hanna Vesterisen puoleen (etunimi.sukunimi@kolkankavijat.fi).

Erityisen adventtikalenterista tekee se, että ensimmäinen kalenterinluukku avataan aina ensimmäisenä adventtina. Jos ensimmäinen adventti on marraskuun puolella, ensimmäinen kalenterinluukku avataan jo silloin. Kalenterin kääntöpuolella on joka joulu uusi joulutarina ja tietoa partiotoiminnasta.

Kalenterin hinta on 6 euroa. Suurin osa myyntituotosta jää paikallisten lippukuntien toiminnan tukemiseen. Lippukunnat käyttävät adventtikalenterien myynnistä saatuja tuloja muun muassa partiovarusteiden hankkimiseen, leirimaksuihin ja -matkoihin tai kokoontumispaikan kunnostamiseen. Ostamalla partiolaisten adventtikalenterin voi tukea suoraan suomalaista nuorisoa!

Lisätietoa adventtikalentereista läpi vuosikymmenten sekä suklaa-arvonta löytyvät osoitteesta www.adventtikalenteri.fi

Lemulainen Härät-lauma on ottanut myyntiinsä 116 kappaletta adventtikalentereita. Kuinka monta sinä aiot myydä tänävuonna, Kolkankävijä? Tehdään yhdessä kalentereiden uusi myyntiennätys!

Helena Siivonen 24.10.2012

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö