Loading
Sisältö
Login

Hirvet ja Pingviinit Iltanuotiolla

Pingviinit suorittavat parhaillaan yksiss tuumin -jlke. Yksi askeleista on tutustua johonkin toiseen laumaan. Siisp Pingviinit suuntasivat poikkeuksellisesti maanantai-iltana kololle, jolloin Hirvi-lauma kokoontuu.

20120130_Hirvien_laavuilta_ev_005.JPG?m=1328026452
Laumaillan alku vietettiin ulkona leikkien, jonka jälkeen siirryttiin sisätiloihin tunnelmallisesti valaistulle "nuotiolle".

Ohjelman alkuun ilmoille laulettiin puolalainen nuotiolaulu, jonka jälkeen tutustuimme toisiimme astronautti-tutustumisleikin avulla. Naapurin tätikin oli tuonut avaruudesta mukanaan kahvimyllyn, kärpäslätkän, hulahulavanteen ja ties mitä - oli siis laululeikin aika!

Viesti ei aina avaruudesta käsin kulje, ja sitä todensimme rikkinäinen faksi -leikillä, jossa jonossa piirretään kuva edessä olevan selkään ja viimeinen piirtää sen paperille. Faksi oli tosiaankin rikki, se tuli todistettua.

Loppuun laulettiin muutamat tutut lasten laulut ja opeteltiin sudenpennuille ihan uusi pikku aku ankka -laulu. Ilta päätettiin tarinaan kilpikonnista ja lopuksi teimme sisaruspiiriin. Kivaa oli!

Eveliina Virtanen 26.11.2012

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö