Loading
Sisältö
Login

Juhlavuoden ensimmäiset kokoukset pidetty

Tänään Kolkankävijöiden johtajisto kokoontui suunnittelemaan meneillä olevaa juhlavuotta ja siihen liittyviä tapahtumia ja muita juttuja.

20120108_johtajaristeily_ev_003.JPG?m=1326572163

Kolkankävijöiden johtajisto kokousteli ensin ikäkausiasioista laumanjohtajaneuvoston ja vartionjohtajaneuvoston merkeissä. Sudenpennuille on suunnitteilla ainakin pulkkailuilta ja oma viikonloppuretki - ryhmien omia seikkailuja ja retkiä unohtamatta.

Seikkailijoille ja tarpojille on tarjolla Rannikkoseudun alueen yhteinen talviretki (ilmoittautuminen päättyy 31.1.), jonne aiotaan mennä suurella edustuksella. Lisäksi Lounais-Suomen Partiopiiri tarjoaa kisailumahdollisuutta niin talvi- kuin kevätkisoissakin.

Ikäkausikokousten jälkeen pidettiin yksi yhteinen kokous, jossa käsiteltiin yleisiä asioita kisaamisesta kalustonhoitoon ja koulutuksista seikkailuihin ja elämyksiin.

Joitakin muutoksia tapahtui pestien haltijoissa. Muun muassa jäsenrekisterinhoitaja vaihtui ja merkkivastaavan tehtävän sisällöt liitettiin osaksi muita tehtäviä.

25-vuotisjuhlavuoden juhlallisuuksia pohdittiin - niin näkyvyyden kuin nykyisten jäsentenkin kannalta. Kaikkien Kolkankävijöiden osalta toimintakausi pyörähtää käyntiin torstaina 17.1. juhlavuoden aloitustapahtumalla Mannerlahdessa, Askaisissa klo 18-20. Lisätietoa tästä tulossa lähiaikoina.

Ps. Kokouksen jälkeen sain puhelun, jossa kerrottiin, että kesäleirillekin on johtaja tiedossa. Hienoa, kesäleiri on siis tulossa kovaa vauhtia. :)

Helena Siivonen 06.01.2013

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö