Loading
Sisältö
Login

Kuukausitiedote ilmestynyt

Lippukuntamme julkaisee kerran kuukaudessa ilmestyv tiedotetta ajankohtaisista tapahtumista ja asioista. Helmikuun kuukausitiedote on juuri ilmestynyt.

Kolkankävijät tarjoaa jäsenilleen, jäsenten vanhemmille ja muille kiinnostuneille sähköpostitse kerran kuukaudessa ilmestyvän tiedotteen (poislukien kesäkuukaudet). Kuukausitiedotteeseen on koottu seuraavan kuukauden tapahtumat ja muut ajankohtaiset asiat.

Tiedotussähköpostilistalle voi liittyä kaikki kiinnostuneet. Kaikki tiedotteet ja ohjeet listalle liittymisestä löytyvät: http://www.kolkankavijat.fi/tiedotuslista/Helmikuun kuukausitiedote

20130209_Hirvien_retki_006.JPG?m=1360511115
Menneenä viikonloppuna Kolkankävijät nauttivat talven riemuista monessa tapahtumassa. Hirvi-lauma vietti yöretkeä Kolkankylässä laskiaisen merkeissä, ohjelmaan mahtui niin pulkkamäkeä kuin laskiaispulliakin. Lauantaina piirin talvimestaruuskisoissa Turussa kisasi Tiikerit-vartio ruskeassa sarjassa. Sunnuntaina paisteltiin lettuja urakalla laskiaistapahtumissa Maskussa ja Askaisissa ja oltiin lippukuntana puuhailemassa myös Lemun laskiaissunnuntain tapahtumassa.

Talvisia tapahtumia riittää tulevina viikkoinakin niin ryhmien omien retkien & koloiltojen kuin Rannikkoseudun alueleirin ja sudarien pulkkailuillan merkeissä. Näiden tapahtumien väliin mahtuu lippukunnan johtajiston kalentereihin muutama erilainen kokous.

Tulevat tapahtumat:

22.2.2013 Partiolaisten muistelemispäivä, kaikkialla
Muistelemispäivä 22. helmikuuta on partioliikkeen perustajan Robert Baden-Powellin ja hänen vaimonsa Olaven yhteinen syntymäpäivä. Silloin muistelemme partioystäviämme kaikkialla maailmassa muistaen kuuluvamme suureen kansainväliseen partioliikkeeseen. Maailmalla pojat ja poikajärjestöt tuntevat päivän nimellä B-P day eli B-P päivä, kun puolestaaan tyttöjärjestöt tuntevat päivän nimellä World Thinking Day.

26.2.2013 Juhlavuoden tapahtumakokous, Lemun kolo
Sinä johtaja, tule suunnittelemaan lippukunnan 25 v juhlintaa kevätretken (26.- 28.4.), synttärijuhlien (28.4.) ja kesäleirin osalta. Saavu siis Lemun kololle tiistaina 26.2. klo 19:00. Ensimmäinen kokous pidetään näiden tapahtumien osalta yhdessä, jatkossa tapahtumakohtaisesti. Tapahtumanjohtajatiimi Maaret, Teresa, Erika, Petra ja Eveliina toivottaa sinut tervetulleeksi kokoustamaan!
Lisätietoa: http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/772/

28.2.2013 Lippukunnan varsinainen kokous, Lemu (Helena Siivonen)
Lippukunnan varsinainen kokous, sääntömääräiset asiat. Lisätietoa sähköpostitse lähiaikoina.

1.-3.3.2013 Ice Age -talviretki, Rannikkoseudun alue (Petra Yrjölä)
Alueellisen talviretken ilmoittautuminen on päättynyt. Retkelle on ilmoittautunut lähes 160 osallistujaa alueen lippukunnista.
Lisätietoa: http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/719/

5.3.2013 Sudarien pulkkailu, Mynämäki (Katariina Siivonen)
Sudenpennut johtajineen ja perheineen suuntaavat jälleen illaksi pulkkailemaan Mynämäen urheilukeskukseen.
Lisätietoa: http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/773

10.3.2013 Ikäkausikokoukset ja jofu (Helena Siivonen)
Kokouksia johtajistolle. Lisätietoa sähköpostitse myöhemmin.
Lisätietoa: http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/741/

Seuraava kuukausitiedote ilmestyy 13.3.2013.

Eveliina Virtanen 13.02.2013

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö