Loading
Sisältö
Login

Kakkua ja kokouksia

Torstaina 28.2.2013 oli samaan aikaan Pingviinit-lauman koloilta, jossa leivottiin, sekä lippukunnan varsinainen kokous, jossa päätettiin sääntömääräisistä asioista.

20120817%20Pingviinien%20kes%C3%A4retki%20ks%20001.JPG?m=1352021741

Kuva Pingviinien kesäretkeltä 2012.

Kolkankävijöiden varsinaisessa kokouksessa valittiin muun muassa hallituksen jäsenet seuraavaksi kahdeksi vuodeksi, poislukien lippukunnanjohtajan tehtävä, joka on erovuorossa vuorovuosittain muiden hallituksen jäsenten tehtävien kanssa. Lisäksi kokouksessa valittiin vuoden 2013 toiminnantarkastajat sekä tarkasteltiin vuoden 2012 toiminta- ja tilikertomuksia sekä tutustuttiin hallituksen ennalta laatimaan toimintasuunnitelmaan ja tapahtumakalenteriin.

Lippukunnan hallitukseen valittiin Irina Kalleinen, Henna Kastman, Mia Lindström, Katariina Siivonen ja Elina Suikkanen. Varsinaisen kokouksen jälkeisessä hallituksen järjestäytymiskokouksessa hallituspestit jaettiin seuraavasti: sihteeriksi valittiin Irina, rahastonhoitajaksi Elina, sedenpentuikäkauden ikäkausivastaavaksi Katariina, seikkailija- ja tarpojaikäkausien ikäkausivastaavaksi Mia ja samoaja- ja vaeltajaikäkausien ikäkausivastaavaksi Henna.

Siirryttäessä Osuuspankin kokoushuoneelta kololle, tuoksui jo Salen parkkipaikalla leipomisherkut. Tuoksun syy löytyi kololta: Kakkosluokkalainen Pingviinit-lauma johtajineen ja parin Sorsat-samoajan kanssa siellä leipoi herkullisennäköistä kääretorttukakkua ja kaurakeksejä. Pingviinien poistuessa koloillasta oli taatusti jokaisen vatsa täynnä herkkuja, ja olipa herkkureseptit tulostettu kaikille kotiinvietäviksi.

Helena Siivonen 01.03.2013

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö