Loading
Sisältö
Login

Paraatissa 52 Kolkankävijää

Lounais-Suomen Partiopiirin partioparaatiin osallistui tänään 5.5.2013 yhteensä 52 eri-ikäistä Kolkankävijää. Kaikkiaan partioparaati keräsi Tuomiokirkolle ja marssimaan 3933 lounaissuomalaista partiolaista.

IMG_3590.JPG?m=1367771489

Muiden lippukuntien marssiessa ohi ennen virallista osuutta me söimme eväitä ja..

Kolkankävijöiden paraatipäivä alkoi sillä, että linja-auto lähti Askaisista keräten kaikki partioasuiset Kolkankävijät reitin varrelta kyytiin ja kyyditsi heidät Turkuun. Yliopiston pihassa harjoittelimme marssimista: käännöksiä oikealle ja vasemmalle, ohimarssia, Suomenlipun liittymistä joukkoomme sekä paljon muuta.

Marssiharjoitusten päätteeksi söimme eväitä ja ihailimme muita lippukuntia, jotka kulkivat ohitsemme tauon aikana. Lopuksi rivistöt suoriksi ja kohti Tuomiokirkkoa.

Tuomiokirkolla ohjelmassa oli puheita, Mannerheim-solkien jakoa ja Suvivirren laulua. Pääsimme marssimaan heti piakkoin lippulinnan ja muutaman muun lippukunnan jälkeen. Marssi sujui mukavasti.

Marssin jälkeen jaettiin Kolkankävijöiden oma aktiivisuuspalkinto Sorsat-samoajavartiolle, jonka kaikki samoajat olivat paikalla, eli osallistumisprosentti oli täydet 100%. Lisäksi kaikille oli tarjolla jäätelöä, joka kylmästä ilmasta huolimatta maistui.

Ikäkausipartiolaisten suunnistaessa kotiin, suuntasivat kolme partiojohtajaa katselemaan muiden lippukuntien marssia ja sen päätyttyä kohti VPK-taloa ja paraatikahveja. Tilaisuudessa oli pientä ohjelmaa, jaettiin ansiomerkkejä ja -mitaleja aktiivisille partiolaisille sekä nähtiin mainoksia niin syksyn partiotaitokisoista kuin päästiin leikkimään kesän 2014 piirileirin leirinodotuslaulun parissa.

Onnea vielä ansioituneille Kolkankävijöille:
Katri Yrjölä, II-luokan Mannerheim-solki ja Hanna Vesterinen, Lounais-Suomen Partiopiirin pronssinen ansiomitali.

Helena Siivonen 05.05.2013

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö