Loading
Sisältö
Login

Kesleiri pttyi aurinkoisissa tunnelmissa

Kun vihdoin leirin johtajistokin on palautunut kesleirist ja nukkunut suurimmat univelat pois, on aika jatkaa vihdoin kuulumisten jakamista loppuleirin osalta.

IMG_9399_v1.jpg?m=1375089592
Torstaina leiri jatkui villinä veteen teemalla - tällä kertaa seikkailijat ja tarpojat pääsivät tekemään itse onkia. Ja seuraava ohjelmanumero oli luonnollisesti onkiminen - useampi ahvenkin saatiin, mutta ne päästettiin takaisin mereen kasvamaan. Illalla vuorossa oli saunominen ja uiminen Mannerlahdessa.

Perjantai-aamuna seikkailijat ja tarpojat suuntasivat haikille mantereen puolelle ja puolestaan sudenpennut kyyditettiin saareen leirille. Haikin varrelta aikakoneen matkustajat löysivät suurleiriaiheisia rasteja, joissa puuhasteltiin kaikkea piha-aliaksesta hyttysansaan. Illaksi palattiin leiriin. Hyttysansoihin oli ainakin muutama hyttynen eksynyt!

Sudenpentujen ohjelmaan leirillä kuului vesillä liikkuja -jäljen suorittaminen. Siihen kuului veneen osia, pelastusliivejä, merimerkkejä, merikarttaa, ilmansuuntia, solmuja ja vaikka mitä! Eikä sovi tietysti unohtaa, että leirin ohjelmaan kuului teltan pystytystä, saunomista, uimista, tiskaamista, leirihuivin ompelua ja muita leiriarjen askareita.

IMG_9412_v1.jpg?m=1375089581
Lauantai aloitettiin koko leirin yhteisellä luontopolulla, jonne säntäsivät yhdessä sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat. Seikkailijat ja tarpojat jatkoivat iltapäivällä samojajien järjestämän historia-aiheisen ohjelman parissa, kun taas sudenpennut opettelivat merimerkkejä ja muuta. Iltapäivän johtaja-aktiviteetiksi muodostui sähkön loihtiminen saareen - kahdeksan vuorkokauden jälkeen tapahtui agreekaatin hyytyminen. Lopputuloksena käytiin mantereen puolelta hakemassa kaasujääkaappi loppuleirin ajaksi käyttöön.

Sunnuntaina ohjelmaan kuului purkamista, kantamista, purkamista ja kantamista. Onneksi kantaminen tapahtui tällä kertaa alamäkeen ja noin 50 hengen voimin. Tavarat kun kannettiin leirin aluksi saareen ylämäkeä noin 10 hengen voimin.

Kuvia tulossa lähiaikoina nettisivuille lisää.

Eveliina Virtanen 08.08.2013

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö